+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Sony Xperia XZ2

Кейсове за Sony Xperia XZ2


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Sony Xperia XZ2 Compact, Sony Xperia XZ2 Premium, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

“Флип” калъфите са едни от най-популярните видове защити за телефони на пазара. Това не е случайно и сега ще разберете защо.

Какво представляват “флип” кейсовете

Флип моделите са много надеждни и издръжливи предпазители за смартфон, които ще осигурят на вашия Sony Xperia XZ2 пълна защита от силни механични удари, падания от високо, изпускания и замърсявания. Те наподобяват кейсовете тип “книга” като дизайн, но двете им крилца се отварят и затварят вертикално, а не хоризонтално както при “книгите”.

Защо са толкова предпочитани

“Флип” вариантите ще прилепнат плътно за вашия Sony Xperia XZ2 и ще го обгърнат от всички страни, така че да не бъде изложен на риск от получаване на драскотини, ожулвания или счупване. Защитните функции на тези калъфи не са за подценяване и наистина си заслужават. Ако вие лесно се разсейвате и често изпускате своя Sony Xperia XZ2, то този тип кейсове са точно за вас.

Освен с осигуряването на защита тези предпазители се отличават и с невероятно стилния си външен вид. Те могат да бъдат по-универсални и да са напълно едноцветни или да имат красив детайл под формата на принт или орнаментика. Вие избирате кой модел ще ви допадне най-много.

Какви видове калъфи за Sony Xperia XZ2 ще намерите

Etuo.bg е сайт, който е изключително лесен за използване и не коства никакви усилия на потребителите. Можете да разгледате всичко, което ви интересува за Sony Xperia XZ2, само с няколко клика на мишката.

Ние ви предлагаме богат асортимент от кейсове и аксесоари за смартфони и таблети и то на достъпни цени. Нашите предложения са модерни, различни и красиви, което ни отличава от повечето ни конкуренти на пазара. В сайта на etuo ще намерите следните видове калъфи за Sony Xperia XZ2:

  • - силиконови гръбчета;
  • - пластмасови гърбове;
  • - “флип” модели;
  • - универсални, прозрачни кейсове;
  • - в различни размери;
  • - с флорални мотиви;
  • - в мраморни цветове и други.

Може също да поръчате изготвяне на персонализиран кейс по ваш дизайн за Сони Експерия.

Защо да се доверите на професионализма ни

Etuo произвежда и продава калъфи и аксесоари вече 7 години и работата се е превърнала в наше призвание и най-силна черта. Ние се интересуваме от нашите клиенти и уважаваме техните предпочитания.

Онлайн магазинът ни ви предлага качество и оригинални стоки. Доставяме бързо в цялата страна и ви предлагаме 30 дневен срок за замяна или връщане на закупени артикули!