Калъфи за TCL

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Голямо разнообразие от калъфи за телефони на марката TCL

Чрез нашия сайт може да попаднете на много варианти калъфи и кейсове, които ще осигурят неговата зашита, вид и стойност. Всеки кейс е направен специално да приляга по гърба на Вашия TCL модел и е произведен от качествени материали. Може да изберете между силиконов или гумен, или пък калъф тип тефтер, който също ще помогне да запази екрана Ви в случай на падане. В допълнение Вие имате възможността да изберете и неговия дизайн като използвате Ваша собствено-ръчно качена снимка.

Предимствата от използването на TCL калъфи

Калъфът е изключително важен аксесоар за Вашия TCL смартфон, защото той е изработен по такъв начин, че перфектно да приляга по дизайна му и да защитава гърба, когато падне или при други видове сблъсъци. Той по никакъв начин няма да попречи на стандартните функции на телефона и ще предпази гърба от мръсотии и наранявания. Един калъф може да не е ефективен при защита на дисплея обаче най-важната му функция е да запази деликатните електронни частици, без които Вашия смартфон не може да преработи. За най-добрата защита, която може да се предостави е най-отговорно да закупите не само калъф, но и екранен протектор. В съчетание, и двата продукта обещават ефективната защита на Вашия смартфон.

TCL – описание на марката

TCL е бързо развиваща се компания за потребителска електроника и водещ играч в световната телевизионна индустрия. Основана през 1981 г., сега тя работи на над 160 пазара в световен мащаб. Според Sigmaintell, TCL се класира на 2-ро място в световния телевизионен пазар по обем на продажбите през 2019 г. TCL е специализирана в изследванията, разработването и производството на продукти за потребителска електроника, вариращи от телевизори, аудио и интелигентни домашни продукти. През 2019 г. TCL става регионален партньор на CONMEBOL Copa América Brasil и започна строителството на нова интегрирана производствена база в Binh Duong, Виетнам.