+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за TCL 20 SE

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предоставя ефективна защита на своя TCL 20 SE?

Току що сте закупили чисто нов телефон? Искате по най-бързия начин да му осигурите нужните защитни мерки? Нашият онлайн магазин е зареден с огромен избор от защитни аксесоари, така че да ви дадем спокойствието, че телефонът ви ще остане чисто нов за възможно най-дълго време. Разгледайте великолепната ни селекция от кейсове за TCL 20 SE. Сред калъфите ни ще откриете най-различни щампи и материали, от които те са изработени. Избирането на щампата и дизайна ще зависи от личните ви предпочитания. Дори нито един дизайн да не ви хареса, чрез сайта ни можете да проектирате свой собствен кейс с оригинална щампа. Когато става въпрос за различните материали, те са основно силикон/гума, пластмаса, дърво, кожа и метал. Всеки един материал идва с типичните предимства свързани с него и са от високо качество. Независимо кой точно изберете, всеки кейс ще бъде чудесен подарък за вашия TCL 20 SE.

Защо да закупя дървен кейс за своя смартфон?

Дървените калъфи за телефони са изключително популярно поради привлекателния им вид. Текстурата на дървото придава семпъл и стилен вид на калъфа и дори да желаете той да бъде малко украсен, на нашия сайт ще откриете селекция от дървени калъфи с гравиране. Дървото като материал с подходящия гланс също така е изключително приятен на допир, което допринася за усещането на калъфа в ръката ви. Не мислете, че дървения кейс служи само за красота. Както всеки друг калъф за телефон, дървеният ще бъде ефективен в предпазването на устройството от най-различни механични наранявания и драскотини. Купете дървен калъф за своя смартфон, защото той ще добави стил към устройството и ще направи всичко възможно да запази неговия непокътнат вид.

Как да създам персонализиран аксесоар?

Забелязали сте, че сайтът ни позволява на клиентите ни да проектират свой собствен калъф за телефон и сега сте в дилема? Дали да избера вече проектиран кейс или пък защо не да създадете нещо напълно оригинално. Тук ще ви обясним как да създадете кейс по поръчка в случай, че искате да се откроите с уникален аксесоар за телефона си. Първите стъпки се състоят в избирането на модела на телефона ви и вида на калъфа. В зависимост от модела на устройството, вие ще имате определени видове кейсове, от които да изберете. След това вие ще бъдете препратени на нова страница, която изобразява виртуален кейс. Това ще бъде вашето платно да изразите креативността. Най-добре е да имате ясна идея какво точно искате да проектирате, но пък винаги можете и да експериментирате. Елементите, които можете да добавите към дизайна са базови – текст, снимка, картинка, стикер и изображения. Бъдете сигурни каквито и да е изображения да добавите, те да с висока резолюция, така че да изглеждат красиво.

TCL 20 SE – технически параметри на смартфона

Насладете се на завладяващо кино изживяване с TCL 20 SE. Експанзивен 6,82-инчов дисплей с пропорция 20,5: 9 и подобрени визуални ефекти NXTVISION се обединява с Hi-Res Audio и двойни високоговорители, за да ви осигури максимално медийно изживяване. Мощната производителност отговаря на мощната поверителност в TCL 20 SE. Неговата 5000mAh батерия с обратно зареждане може да захранва най-дългите ви сесии за стрийминг, докато нейната защита на поверителността ви помага интелигентно да управлявате вашите приложения. Правете снимки с висока разделителна способност с четворната 16MP AI камера и добавете финални щрихи с AI Color Portrait и AI Sky Enhancement. Заснемайте моменти, които са по-широки, по-близки или с по-голяма дълбочина с обективите за супер широк ъгъл, макро и дълбочина. Осемядреният процесор Qualcomm ви осигурява мощно гладка производителност, която да поддържат най-взискателните задачи. Защитата на поверителността гарантира, че приложенията никога не компрометират поверителността ви с Напомняне за чувствително поведение, дневник за сигурност и защита на личната информация.