CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Tecno - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо смартфонът ви се нуждае от кейс?

Калъфът осигурява допълнителен слой защита на смартфона ви. Без тази защита устройството е изключително уязвимо и ежедневната употреба е достатъчна да похаби неговия вид. Ние силно препоръчваме да закупите кейс за своя Tecno смартфон, защото по този начин ще успеете го предпазите от най-различни механични наранявания и драскотини. Тези наранявания могат да загрозят оригиналния вид и да намалят оригиналната стойност на телефона. Това в бъдеще ще ви попречи да го продадете или размените за по-нов модел. Като оборудвате своя телефон с кейс, вие ще защитите неговия външен вид, но и същевременно ще предпазите неговите вътрешни компоненти. В случай на тежък удар като падането на смартфона на земята калъфът ще поеме шока от удара, което ще успее да запази компонентите непокътнати. Така устройството няма да бъде повредено и ще продължи да функционира както обикновено. Каним ви да разгледате гамата ни от калъфи и да си харесате подходящия за вашия Tecno смартфон.

Какви видове калъфи ще открия за Tecno смартфони?

Ние от etuo.bg предлагаме огромен избор от кейсове, така че всеки притежател на Tecno смартфон да може да открие точно този, който идеално приляга на нуждите и предпочитанията ви. Селекцията ни кейсове включва както стандартни калъфи, така и такива от премиум качество. Изберете между силиконови, пластмасови или метални калъфи, които са част от стандартната ни колекция. Разгледайте нашите кейсове тип броня и книга, дървени и кожени калъфи, ако цените стил и високо качество. Предлагаме ви и гама от тематични кейсове, които са вдъхновени от най-различни тематики като природа, модни тенденции и специални случаи. Независимо от това кой точно калъф изберете за своя Tecno смартфон, ние обещаваме той да бъде изработен от висококачествени материали и да съвпадне с личните ви предпочитания. Всеки калъф ще бъде чудесен подарък за телефона ви и ще осигури нужната защита при всякакъв вид механични наранявания и ежедневно похабяване.

Защо да закупя кейс от etuo.bg?

Нашият онлайн магазин съществува да предоставя защитни аксесоари за всякакви модели и марки смартфони. Ние желаем да предлагаме еднакво разнообразие от продукти за всичките ни клиенти. За да осъществим тази амбиция, нашият екип обновява селекцията ни от аксесоари постоянно. Ние специално подбираме аксесоарите ни, така че да не правим компромис между цена и качество. Като изберете да закупите аксесоар от нашия сайт, ние обещаваме той да бъде висококачествен и на достъпна цена. В случай, че не сте напълно удовлетворени със закупения аксесоар, ние ви предоставяме възможността да го върнете или размените в срок от 30 дни. Вашето удовлетворение е наш приоритет и екипът ни от клиентско обслужване е винаги тук да ви помогне. В допълнение на всички тези качества ние ви предлагаме услуги като купуване без регистрация, бърза доставка и абонамент за нашия бюлетин.

Кои калъфи са най-надеждни?

В търсене сте на надежден калъф, който ще издържи дълго време и ефективно ще защити вашия смартфон? В такъв случай ви каним да разгледате нашите кейсове тип броня и книга. Бронираните калъфи са едни от най-издръжливите защитни аксесоари поради тяхната изработка. Изработени от меки и твърди материали, този вид калъфи притежават гъвкавото качество на силиконовите кейсове и едновременно са достатъчно твърди да не бъдат наранени или напукани при тежки механични удари. Вие можете да разчитате на бронираните калъфи, защото те осигуряват максимална защита на вашето устройство. Другият вид калъф, който е свръх надежден, е този тип книга. Кейсът тип книга обгръща изцяло телефона и ще предпази не само гърба му, но и неговия дисплей. Ние предлагаме най-различни видове калъфи тип книга, които идват с многообразие от допълнителни елементи. Повечето от селекцията ни са изработени от еко кожа и някои от елементите, които могат да притежават включват джобчета за карти, стойка за гледане или екран отпред за проверяването на часа и отговарянето на обаждания.