+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Tecno Pova

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Заслужава ли си да закупя кейс за телефон?

Калъфите за телефони са доста евтини в сравнение с устройствата, които те обикновено защитават. Съществуват редица кейсове, които са леки и изобщо не променят много формата на телефона. Калъфите за телефони си заслужават, ако искате да защитите телефона си от удари, наранявания и надрасквания, които могат да се случат често. Като осигуряват този допълнителен слой защита, калъфите помагат на потребителите значително да удължат живота на устройството и да запазят неговата оригинална стойност. Ние от etuo.bg силно ви препоръчваме да разгледате широката ни гама от калъфи и да откриете аксесоара, който идеално ще пасне на нуждите ви.

Калъфът за телефон предпазва ли екрана?

Това зависи от вида калъф, който изберете и закупите. Някои кейсове като тези тип книга, флип или портфейл са ефективни в предпазването на екрана при удари и сблъсъци поради факта, че самият калъф покрива екрана когато е затворен. В случай, че не желаете да закупите екранен протектор, но искате да защитите своя дисплей, затварящите се калъфи са подходящ избор. В допълнение има и предостатъчно калъфи за телефони, които идват с удебелени странични рамки, които при сблъсък на телефона със земята, ще поемат част от удара. Възможно е рамките на този вид калъфи да предпазят екрана от удара. Това обаче не е 100% сигурно. Препоръчваме ви да разгледате нашия онлайн магазин и да намерите подходящите защитни аксесоари, от които вашия смартфон се нуждае.

Нужно ли е да закупя протектор от закалено стъкло?

Протекторите от закалено стъкло могат да спасят екрана на смартфона ви от счупване, да го предпазят от надрасквания, както и да помогнат за минимизиране на следите от пръстови отпечатъци и да поддържат оригиналния екран в по-добро състояние. Дали си заслужава да купите този защитен аксесоар се свежда до лични предпочитания и колко сте внимателни в ежедневието си. Стигмата, че екранните протектори по някакъв начин значително влияят върху използването на дисплея или неговият вид не са 100% истина. Екранните протектори са изработен по такъв начин, че да бъдат достатъчно тънки, но издръжливи, че да не променят потребителското преживяване. Протекторите от закалено стъкло не са скъпа инвестиция и затова препоръчваме да ги използвате, когато е възможно.

Какво представлява калъфът броня?

Калъфът броня е може би е най-ефективният в защитаването на смартфона ви. Той е изработен от комбинация от твърди и меки материали, които го правят изключително удароустойчив. Тези материали могат да варират в зависимост от вида на кейса. Общопризнато е, че кейсовете броня са най-подходящия избор за хората, които искат максимална защита за телефона си. Понякога обаче този вид калъфи могат да бъдат прекалено дебели и обемисти, така че имайте предвид този фактор преди да вземете решение да го закупите. Както има удебели варианти на калъфи тип броня, така и можете да откриете по-леки модели, които няма толкова значително да променят вида на смартфона.

Tecno Pova – спецификации на смартфона

Tecno Pova се предлага с мощна и бърза батерия. 6000mAh супер голямата батерия означава дълъг режим на готовност в продължение на 30 дни / непрекъснато възпроизвеждане на музика в продължение на 8 дни / обаждане за 64 часа / играене на игри до 20 часа. По-малко притеснение от ниска батерия и скоро изключване на захранването, POVA поддържа 18W двойна IC светкавично зареждане. Роден за по-добро игрово изживяване, POVA поддържа осемядрен процесор Helio G80 и технология за игри Hyper-Engine, като играенето на игри сега е изключително стабилно и плавно удоволствие. Интелигентно управлявайте и настройвайте производителността на процесора, графичния процесор и паметта, за да постигнете подобрено и продължително геймплейно изживяване. Заснемете още по-прекрасни снимки с 13MP AI Quad Camera, състояща се от 13MP ясен обектив, 2MP обектив за контрол на дълбочината, 2MP макро обектив, AI обектив и супер четворна светкавица.