+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за UMI

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Многобразие от калъфи за Umi смартфони

Преглеждайки нашия сайт ще откриете многобразие от продукти, специализиращи в ефективната защита на смартфони и таблети и аксесоари, които да подмогнат в ежедневието Ви. За Umi смартфони ни сме приготвили широка гама от аксесоари, най-вече калъфи, които идеално да прилягат по модела на смартфона и да осигуряват пълната защита на компонентите му. Силиконовите калъфи, които имаме за този вид смартфони са произведени от високо качество и са известни с гъвковостта и лекотата си. Изберете от най-различни дизайни, които ние предварително сме подбрали или пък се въсползвайте от опцията да проектирате Ваш собстве дизайн, който да перфектно да подхожда на стила Ви.

Предимставата от използването на калъф за Umi смартфон

С използването на калъф, закуяен от нашия онлайн магазин, Вие ще имате възможността да осигурите допълнителна защита на Вашето устройство в случаите, когато без да искате го изпуснете. Калъфът ще поеме шока от удара и няма да има нужда да се притеснявате дали стандартните му функции са все така изрясни и дали случайно е направена драскотина. Той също така ще осигури запазването на стойността в случаите, когато пожелаете да го подмените. Обаче калъфите не са така ефективни при предпазването на уязвимия дисплей, затова силно препоръчваме закупуването на екранен протектор. Също така калъфите, които ще намерите са с уникални дизайни, които обещават да изпъкнете из тълпата от хора със същите модели смартфони като Вашия.

Описание на марката Umi

През 2008 г. UMI Network Technology Co. задава своето начало като марка в световния пазар в Шенжен, Китай и започва да работи в областта на технологиите за мобилни устройства. Благодарение на усъвършенствените произвдоствени линии и доброто управление, компанията бързо постига международен успех. Тяхната цел е да предоставят качество на възможно най-ниска цена и през 2014 г. успяват да бъдат първата компания, която пуска на пазара смартфон със слот за две SIM карти за по-малко от 350 лв.