Универсални калъфи за смартфони и таблети

No search results

Какво представляват универсалните калъфи за телефон

Ако сте любител на класическите калъфи или пък имате рядък модел мобилен телефон, за които не успявате да намерите протектори, можете да разгледате нашите предложения за универсални нестандартни и класически кейсове. Те се предлагат в различни размери, форми и цветове. За да ви помогнем с избора на решение за ефективна защита на любимото ви мобилно устройство, ние в etuo.bg отделяме специално внимание на изработката, използваните материали, дизайна, нивото на защита и функционалността на предлаганите от нас предпазни средства за преносими клетъчни телефони.

Предимства на универсалните калъфи

Универсалните панели са общи и всеобхватни предпазни средства, защото могат да защитят както новите, така и по-старите модели GSM апарати. Нещо повече, те са удачно решение за протекция не само на смартфони, но и на таблети, ноутбуци, електронни четци и други. Единственото нещо, което трябва да направите е да настроите предпазния корпус спрямо размера на мобилното си устройство. Друго предимство на класическите кейсове е, че те осигуряват сравнително добра защита на преносимите телефони от одраскване, захабяване, замърсяване, нараняване и други чести механични повреди.

Какви видове ще срещнете в раздела

  • - ние предлагаме универсални кожени калъфи под формата на джоб, кобур, книга или портфейл.
  • - особено популярни са кожените кобури, които се закачат за колан, дреха и дори ученическа/туристическа раница. Те са изключително здрави и удобни за носене особено в случаите, когато облеклото ни е без джобове.
  • - двустранните флипове, под формата на книга и портфейл, също се радват на голям интерес, заради удобствата, дизайна и функционалностите, които предоставят.

Защо да се доверите на Etuo.bg

Ако се нуждаете от всеобхватно решение за защита на телефона си, разгледайте нашия онлайн магазин Etuo и изберете от най-различни видове калъфи на достъпни цени. Поръчайте своя универсален калъф от нашия онлайн магазин. Ние предлагаме висококачествени аксесоари на достъпни цени, които няма да разочароват. И ако не сте 100% задоволени с продукта поръчан, нашия сайт предоставя на клиентите си 30 дни да го върнат.