+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони Vivo

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Огромен избор от калъфи за vivo смартфони/h2>

Харесайте си аксесоар от нашата широка гама продукти за Вашия vivo смартфон. Ние от etuo.bg специализираме в продажбата на висококачествни калъфи, които осигуряват ефективна защита на мобилните устройства. Изберете от най-различни дизайни, цветове, материали и видове, така че калъфът перфектно да пасне на стила Ви. Но и всеки калъф ще пасне идеално по модела смартфон, който притежавате, така че да осигури максимална защита при механични наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Изберете между класическия силиконов калъф или пък калъф тип тефтер, който ще предпази и екрана на смартфона. Изборът е огромен, а решението е Ваше.

Предимствата от използването на калъф

Никога не знаеш кога може да се случи, че изпускаш своя смартфон. Но едно нещо е сигурно, без калъф смартфонът ще бъде изключително уязвим. Можете да предотвратите значителни повреди на смартфона си като го оборудвате с един от нашите калъфи. Всеки един от тях е изработен от многокачествени материали и обещава ефективно да предпази Вашето мобилно устройство. По този начин вие ще можете да се радвате на великолепния му вид за по-дълго време. Също така като смартфонът бъде защитен от наранявания, той ще запази своята оригинална стойност. Така ще можете да го препродадете или замените за по-добър модел.

Описание на марката vivo

Vivo е водеща световна технологична компания, ангажирана да създава тенденции за интелигентни мобилни продукти и услуги. Чрез глобална мрежа от изследователски операции и центрове за научноизследователска и развойна дейност, vivo се ангажира с развитието на авангардни потребителски технологии, включително 5G, AI, мобилна фотография и дизайн от следващо поколение смартфон. Vivo има над двеста милиона потребители, които се наслаждават на техните мобилни продукти и услуги по целия свят. Придържайки се към основните ценности на компанията да се фокусира върху нуждите на клиентите и иновациите, vivo прилага стратегии за устойчиво развитие по цялата верига на стойността и се ангажира да се превърне в компания от световна класа.