Калъфи за Vivo X51 5G - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя своя Vivo X51 5G?

Нашият онлайн магазин е идеалното място да откриете аксесоара, от който смартфонът Ви се нуждае. За неговата ефективна защита ние предлагаме огромен избор от калъфи. Всеки един от тях е изработен от многокачествени материали и обещава максималната защита на устройството при механични наранявания. Изберете от най-различни дизайни и щампи, така че да притежавате калъф, който перфектно пасва на стила и вкуса Ви. Не чакайте да нараните смартфона си, че да осъзнаете нуждата от калъф, а закупете един още днес. Спестете си ненужните притеснения като оборудвате смартфона си с един от нашите калъфи.

Предимствата от закупуването на калъф

Вече е уточнено, че всеки калъф ще предпази успешно смартфона от наранявания, които могат да развалят неговия външен вид. Обаче калъфите предлагат и още едно основно предимство и то е, че ще защитят и вътрешните компоненти на устройството. Представете си, че изпускате телефона си върху твърда повърхност. Без допълнителния слой защита на калъфа, смартфонът може да спре да функционира по стандарта си. А пък ако го изпуснете и той е оборудван с калъф, кейсът ще поеме шока от удара и ценните вътрешни частици ще останат непокътнати. Най-вече калъфът ще успее да запази оригиналната стойност и вид на смартфона за възможно най-дълго време.

Vivo X51 5G – спецификации на модела

Vivo X51 5G може да се похвали с естетичен дизайн, който е изчистен и съвременен. От тънкия гъвкав екран и перфораторната 3,96 мм супер малка камера до усъвършенствани ъгли R3 и Dual Tone Step детайл. С честота на опресняване от 90 Hz, дисплеят се опреснява по-бързо и реагира по-бързо. За допълнителна гладкост нашата VEG (Vivo Energy Guardian) технология намалява отоплението, което води до по-хладно изживяване в дланта на ръката Ви. Процесорът Qualcomm Snapdragon 765G може да се похвали както с водеща производителност от висок клас, така и с ниска консумация на енергия - така че можете да стартирате множество приложения едновременно или да играете тежки игри без забавяне.