+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Vivo X60 Pro 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Защитата от физически въздействия върху съвременните смартфони и мобилни устройства е повече от наложителна. Това се дължи на увеличения по размери екран, неговото закалено предпазно стъкло и стъклената повърхност на корпуса. За да се запази елегантността и отличната визия на апарата, включително и на смартфоните Vivo X60 Pro 5G, производителите днес предлагат различни по вид калъфи, за които ще стане дума по-долу. Сега ще разберете как адекватно да защитите телефона си и какви са предимствата от употребата на тефтер кейсовете.

Как да защитите своя Vivo X60 Pro 5G

Както всички съвременни мобилни телефони и смартфони, така и Виво X6O Про 5 джи се отличава с невероятна елегантност и красота. Неговото стъклено покритие обаче го прави уязвим към счупвания и напуквания, дори и при леки удари в масивни повърхности. За неговата защита производителите препоръчват оригиналните калъфи, предпазващи устройството от физически наранявания, спуквания, ожулвания и т.н. Това е особено наложително, в случай че работата Ви е свързана с физическа активност, екстремни условия и съществува вероятност от изпускане, падания или силен натиск върху апарата.

Съвременните калъфи за Vivo X60 Pro 5G предоставят пълноценна или частична защита на смартфона, предпазвайки неговата задна, странична и предна част или само задния капак. Разбира се, при втория случай, за да се допълни протекцията, предната незащитена част от екрана се покрива с подходящ стъклен протектор. Той представлява още един слой стъкло, невъзпрепятстващ по никакъв начин пълноценната работа с устройството.

Какви видове калъфи за този модел ще намерите в раздела

Разнообразието от предложения в онлайн магазин etuo.bg всекидневно се увеличава, но към днешна дата, то се свежда до предлагането на:

  • - Защитни гръбчета - представляват твърди капаци, лесно и бързо поставящи се на гърба на апарата. Те са предимно гумени или силиконови, което ги прави гъвкави и максимално добре приспособими към размерите и формите на Vivo X60 Pro 5G;
  • - Универсални калъфи - съвместими са с различните модели телефони и не са предназначени за определена конкретна марка. Особеното при тях е това, че имат ограничение откъм размера на апарата и при избора, само това има значение;
  • - Тефтери - осигуряват пълна протекция на телефона и тяхната подвижна част се отваря настрани по подобие на книгата. Когато Vivo X60 Pro 5G е поставен в подобен калъф, той прилича повече на луксозен и изискан тефтер.

От друга страна, от онлайн магазин etuo можете да си закупите калъфи за Vivo X60 Pro 5G с любимия цвят и максималното им съчетание с Вашия аутфит. Те са изключително качествени, оригинални и дълготрайни.

Защо калъфите тип тефтер са толкова удобни

Тези кейсове са едни от най-популярните, след гръбчетата. Това се дължи на удобството при работа с апарата и осигуряваното високо ниво на защита от нежелани физически контакти с твърди и масивни предмети. Тефтерите за Vivo X60 Pro 5G са луксозни, което позволява носенето на подобен аксесоар, дори и в случай, че облеклото Ви е официално. Разнообразието от цветове дава свободата за избор на подходящ нюанс - днес в etuo се предлагат светли и тъмни цветове, техните отделни палитри и контрасти.

В допълнение, тефтер калъфите за Vivo X60 Pro 5G имат предвидени отделения за поставяне и съхранение на различни видове кредитни и дебитни карти. Подвижната част на кейса надеждно се фиксира чрез магнитна част, която лесно се отлепя при необходимост от работа с апарата или провеждане на телефонно обаждане.

Сред младежите, тефтер калъфите за Vivo X60 Pro 5G са предпочитани в случай на желание за гледане на видеоклипове или филми. В този случай кейсът се трансформира в стойка, поддържаща апарата в хоризонтална ориентация под определен ъгъл, което прави удобството от гледането максимално.

Всички тези предимства с времето направиха кейсовете тип тефтер, или наричани още “книга”, много предпочитани сред младите и по-възрастните потребители. Ако все още се чудите, дали да се възползвате и Вие, дали да се доверите на магазин etuo.bg, прочетете докрая тази статия.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Защото при нас винаги се предлагат качествени и модерни калъфи за Vivo X60 Pro 5G на евтини цени, така че всеки собственик на този телефон да може да се възползва от тях. Ние сме от дълги години в отрасъла и сме се доказали като лоялен търговец, предлагащ адекватно обслужване, голямо разнообразие на аксесоари за телефони, периодични промо-оферти и т.н.

Ние много държим на лоялността към клиентите си, предлагането на висококачествени аксесоари, богато продуктово разнообразие и достъпни оферти. Екипът ни е съставен от компетентни специалисти, готови да съдействат и да Ви консултират напълно безплатно при избора и пазаруването на кейсове за Vivo X60 Pro 5G от Етуо. За да се възползвате и Вие, потърсете ни в работно време, ще обсъдим потребностите Ви и ще предложим най-подходящото решение.