+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Vivo Y11s

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предпазя вида на своя Vivo Y11s?

Прегледайте нашия онлайн магазин и намерете най-подходящия аксесоар за своя Vivo Y11s, който ще му осигури максимална защита. Ние Ви предлагаме многообразие от аксесоари направени от разновидни материали, осигуряващи различни нива на защита. Независимо от кой точно изберете, всеки един от нашите калъфи обещава максималната защита на Вашето устройство, така че неговият живот да бъде удължен. Калъфите ни са изключително ефективни в защитаването на смартфона от най-различни механични наранявания. Не чакайте да нараните фатално Вашия смартфон, а му осигурете нужната защита като закупите един от нашите калъфи още днес!

Нужен ли ми е калъф за смартфон?

Силно препоръчваме да закупите калъф за своето мобилно устройство, защото без него, смартфонът Ви е практически гол и остава изключително уязвим на наранявания. Калъфът ще предпази външния вид на устройството, но и той е така ефективен в защитаването на вътрешните компоненти. Ако случайно смартфонът падне върху твърда повърхност, калъфът ще поеме шока от удара. По този начин ценните вътрешни частици на устройството ще останат непокътнати, което означава, че смартфонът ще продължи да работи както обикновено. А пък щом предпазите смартфона си от всякакъв вид наранявания, неговият оригинален вид и стойност ще бъдат запазени за възможно най-дълго време.

Vivo Y11s – спецификации на модела

Vivo Y11s разполага с 6,51-инчов Halo FullView дисплей с HD + (1600x720) резолюция, който осигурява широк и завладяващ изглед за гледане на видеоклипове и игри. С процесор Qualcomm Snapdragon 460 и 3 GB RAM, смартфонът може да се справи с множество задачи с лекота. Очаквайте мощна производителност и гладко изживяване, когато го използвате. Със своята 5000 mAh батерия, Vivo X11s гарантира дълъг живот на мощността на заряда всеки ден. Правете невероятни снимки с двойна камера AI, която предлага 13MP основна камера и 2MP камера Bokeh. Той също така е проектиран с 5V / 1A обратно зареждане, така че Вашето мобилно устройство може да се използва за зареждане на други устройства, като мобилна банка за захранване.