+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Vivo Y70

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя вида на своя Vivo Y70?

Дайте нужната защита на Вашия смартфон с един от нашите великолепни калъфи. Нашият онлайн магазин специализира в аксесоари за смартфони и таблети и едни от най-популярните ни продукти са нашите калъфи. Всеки един от тях е изработен от висококачествени материали и обещава да предостави ефективна защита на устройството. По този начин Вие ще можете да се радвате на неговата красота и вид за възможно най-дълго време. Така че не чакайте да нараните смартфона си, че да осъзнаете, че се нуждаете от калъф, а закупете калъф от нашата серия още днес!

Нужно е да купе калъф за смартфона си?

Като оборудвате смартфона си с калъф Вие ще му обещаете по-дълъг живот, защото по този начин ще бъде защитен от най-различни механични наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Без калъф шансът смартфонът да се надраска или по-сериозно да бъде наранен се увеличава значително. Също така калъфите са и ефективни в предпазването на вътрешните компоненти на мобилното устройство. Представете си, че изпускате смартфона на земята си, ако той е оборудван с кейс, калъфът ще поеме шока от удара, така че смартфонът да продължи да функционира както обикновено.

Vivo Y70 – спецификации на модела

Vivo Y70 продължава да работи за дълго време, благодарение на своята 4100mAh батерия. Още по-добре, усъвършенстваната 33W FlashCharge технология вече е 50% по-бърза. Гледайте как светът оживява с 48MP AI тройна камера. От провинциалните цветове до градската архитектура, от деня до нощта, в пейзажи и портрети - всичко е с живи детайли. Макро и други професионални стандартни режими Ви дават още повече възможности. Предната камера предлага 16MP яснота, за да запази невероятно сложни детайли от Вашите ценни моменти от живота. Смартфонът е лек и проектиран да приляга плътно в ръката Ви. Неговите 3D извивки на тялото се допълват от високо полимерен материал; осигурявайки гладко и удобно покритие.