+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Vivo Y72 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Колкото по-елегантни, изискани и красиви са съвременните смартфони, като Vivo Y72 5G, толкова по-уязвими стават към счупване при физически контакт с твърди предмети. Като масов проблем, това наложи необходимостта от проектиране и производство на специални калъфи. Тяхното основно предназначение е осигуряването на пълна или частична протекция на дисплея и корпуса на съвременните телефони. Защо е важна адекватната защита на Виво Y72 5 джи, сред какви видове можете да избирате и кое прави силиконовите аналози толкова предпочитани? Може ли да се има доверие на магазин etuo.bg?

Защо да предпазите своя Vivo Y72 5G

Апаратът на Виво е невероятно красив и атрактивен както със своя дизайн, така и по неговите технически и хардуерни особености. Все пак е оборудван с 6,58” дисплей и цели 8GB RAM памет. Има най-доброто поколение защитно закалено стъкло на корпуса и задния си капак. Това обаче не го прави устойчив дори и на леки неволни удари в твърди керамични, бетонни или метални повърхности. Подобно невнимание може да доведе да напукване или счупване на стъклото, както и до пълна или частична загуба на функционалност.

За предотвратяването на подобно явление, спестяването на много главоболия по сервизите и плащането на високи суми за отстраняване на повредите, оборудвайте своя Vivo Y72 5G с подходящ калъф. Освен с адекватната защита, подобни допълнения могат да Ви помогнат бързо и евтино да разнообразите визията на своя смартфон. Например съвременните гръбчета имат различни дизайни и декоративни елементи, а поставянето и премахването им става за секунди.

Какви видове калъфи за Vivo Y72 5G предлага etuo

Разнообразието от калъфи за Vivo Y72 5G днес е толкова голямо, че би объркало в избора голяма част от клиентите. Подобен ефект обаче лесно се елиминира при познаване на отделните видове в etuo.bg. При нас ще откриете предложения, предоставящи частична или пълна защита. Сред първите са силиконовите гръбчета, а сред вторите - флип калъфите за Vivo Y72 5G или техните аналози - тефтерите. В единия случай подвижната част пада надолу по подобие на телефоните с капачета, а във втория случай - подвижната част се отваря встрани, като книга.

От друга страна, съществуват специално проектирани за Vivo Y72 5G калъфи, при които всеки един от отворите им е съобразен с разположението на бутоните и конекторите на модела. Така при поставянето на устройството в кейса, Вие ще го използвате пълноценно, без нужда от премахване при всяка употреба. Съществуват и универсални калъфи, позволяващи използването им от различни модели телефони. Условието тук е да съответстват на конкретните размери на корпуса. Универсалните аксесоари още са подходящи при рядко срещан модел смартфон, за който няма проектиран специален кейс.

Защо силиконовите кейсове са толкова търсени

Най-предпочитани при нас си остават оригиналните гръбчета, които могат да бъдат силиконови или пластмасови. Който и от двата вида калъфи да изберете, със сигурност получавате адекватна защита на задния панел на своя Vivo Y72 5G. Силиконовите решения обаче са по-популярни, тъй като са много гъвкави и по-ефективно поемат различните по сила удари. Те са дълготрайни, евтини, термоустойчиви и безопасни. Изискват минимални усилия за тяхната поддръжка в добро външно състояние и устояват на умерени физически въздействия, като разтягания например.

В раздела на сайта ще срещнете и гумени цветни или прозрачни калъфи, предоставящи надеждна протекция на Вашия смартфон. Така можете да изберете подходящ цвят, който да съответства на стила Ви на обличане или да продължите да виждате красивия и елегантен дизайн на Vivo Y72 5G чрез прозрачните решения. Хубавата новина при пазаруването от etuo.bg е, че всеки наш клиент има възможност самостоятелно да изработи собствен дизайн на своя кейс и да се отличава с оригиналност, креативност и красива визия.

Защо да ни се доверите

Като онлайн магазин, чиято амбиция е да предложи високо качество на калъфите за Vivo Y72 5G, ние подбираме по строги изисквания доставчиците и партньорите си. Стараем се да даваме максимално разнообразие на продуктовата си гама от модерни кейсове и да предлагаме достъпни цени, които да са по джоба на всеки наш клиент. В същото време, нашият екип е съставен от компетентни и млади хора, готови напълно безплатно да консултират клиентите ни, какво ще съответства най-добре на нуждите им, как да направят поръчката си и т.н.

Също, избирайки нас като доверен партньор, от който да пазарувате, Вие получавате още:

  • - Блог, изпълнен с купища полезни статии, показващи Ви как да се грижите за своите калъфи максимално дълго време;
  • - Лесна за работа платформа, от която бързо и елементарно да правите своите поръчки;
  • - Можете да се абонирате за информационния ни бюлетин, чрез който първи ще получавате известия за най-изгодни и намалени оферти, пускане на нови услуги и всичко свързано с нашата дейност;
  • - Голям асортимент от различни джаджи, с които да разширите функционалността на своя Vivo Y72 5G.