+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Wiko View 4

Телефонът Wiko View 4 Lite, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Ефективна защита за Wiko View 4

Попадайки на нашия уебсайт, Вие ще откриете огромно разнообразие от аксесоари за Wiko View 4, но най-вече ние сме се запасили с широка гама от калъфи, които са едни от най-популярните ни продукти. Независимо от кой калъф изберете, всеки един от тях е изработен от висококачествени материали, така че да предложи максимална защита на устройството при всевъзможни механични наранявания. Също така, ние предлагаме многообразие от дизайни, така че Вие да можете да се различите от останалите хора, притежаващи същия модел смартфон, и да изразите индивидуалния си стил.

Какви са предимствата от закупуването на калъф за смартфона ми?

Изпускания и сблъсъци са само част от злощастните събития, които биха могли да съсипят скъпия Ви смартфон. Ако някога сте загубили захвата си и гледате безпомощно как устройството Ви се сблъсква със земята, тогава вече знаете колко важна е защитата, която един калъф ще допринесе. Калъфът обещава да поеме шока и удара по възможностите си, така че смартфона да е в безопасност. В допълнение калъфът не само ще предпази външния вид на смартфона, но и ще защити ценните вътрешни компоненти. Обаче дисплея остава уязвим дори и да имате калъф, затова може би е най-добре да закупите допълнителната защита на екранен протектор. Ако желаете светът да знае на кого принадлежи този смартфон, дизайнът на калъфът може да ви помогне да изразите себе си.

Wiko View 4 – характеристики на модела

Изпитайте 3 дни безгранична енергия с допълнителна дълготрайна 5000mAh батерия с едно зареждане на Вашия Wiko View 4. Снимайте цветни и всеобхватни снимки на професионално ниво с тройната задна камера на Wiko View 4! Не пропускайте нито една част от Вашата природа с 5MP камера Super Wide Angle. Перфектно пригоден за лесни 114 ° панорами и широки групови снимки. Основната камера има AI интелигентни функции за автоматично откриване и настройка на пейзажа. Без притеснение, разпределя се място, за да запишете Вашите данни с 64 GB вътрешен капацитет за съхранение. На всичкото отгоре увеличете паметта си до 256 GB с microSD карта. Вграден е мощен октарен процесор Mediatek A25 и 3GB RAM за поддържане на високоскоростна безгранична употреба на Вашите приложения и игри. Новият Wiko View 4 разполага с голям 6.52 '' преден дисплей. HD + екранът представя оптимален визуален комфорт. Удължен 20: 9 широкоекранен екран оживява игри и видеоклипове.