+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Wiko View 4 Lite

Кейсове за Wiko View 4 Lite


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Wiko View 4, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Осигурете ефективната защита за Вашия Wiko View 4 Lite

Нашият онлайн магазин се е запасил с огромно количество аксесоари, които имат за цел да улеснят ежедневието Ви и да запазят стойността на устройството. Едни от аксесоарите, които предлагаме са стилните ни калъфи, които обещават ефективно да защитят смартфона Ви от все различни механични удари. Всеки един от калъфите ни са изработени от висококачествени материали и прилягат перфектно по гърба на устройството, така че не само да предпазят външния му вид, но и неговите ценни вътрешни компоненти. Какво чакате? Оборудвайте смартфона и си спестете страха от изпускането му на земята.

Защо да закупите калъф за смартфона си?

С увеличаването на стойността на смартфоните, екстериорният им дизайн е направен да издържа ежедневни механични наранявания, но при падания и по-силни удари, стилният им вид все още може да бъде значително увреден. Със закупуването на калъф Вие ще осигурите допълнителна защита за смартфона си и не само ще предпазите външният му вид, но и неговите уязвими вътрешни компоненти. Калъфите, които предлагаме са специално произведени да паснат перфектно по ъглите и дължината на смартфона, така че да осигурят максимална защита. Като изберете стилен калъф от нашата широка гама калъфи, ще имате възможността да добавите допълнителен стил на смартфона си.

Wiko View 4 Lite – спецификации на модела

Оборудван с батерия от 4000mAh, наслаждавайте се на Вашия Wiko View 4 Lite в продължение на 2 дни с едно зареждане, валидирана от тестовата лаборатория SmartViser. Обаждайте се, изпращайте SMS и пускайте любимата си музика или гледайте видеоклипове без ограничения. Разгърнете артистичната си страна с 13-мегапикселовата камера, която работи заедно със своя 2MP сензор за дълбочина в режим Bokeh за страхотни замъглени ефекти. Безсмъртен пейзаж и групови снимки с камерата Super Wide Angle. Запишете каквото е важно с голямото 32GB съхранение: 4000 снимки, 50 епизода на любимото Ви шоу или 300 музикални албума или 140 игри. Разширете паметта си до 256 GB с microSD карта. Наслаждавайте се на телефона си безгранично с октарен процесор MediaTek A25. Wiko View 4 Lite разполага с ултра потапящ се 6.52 '' екран с HD + дисплей. Екранът със съотношение от 20: 9 и минимизираното изрязване гарантират екран без граници за по-добро визуално изживяване.