Намерете калъф за Вашето устройство:
модел на устройството
   
+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
СПИСЪК
С ЖЕЛАНИЯ
 
Кошница
ВЪЗМОЖНО Е

Калъфи за смартфони Xiaomi

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

 

 
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Hard Case - Мед - сърце

Калъф за телефон Graver Hard Case - Мед - сърце

35,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Hard Case - дъбови - цветя

Калъф за телефон Wood Hard Case - дъбови - цветя

35,90 лв.
/ В наличност

Разновидни калъфи за Pocophone смартфони

Преглеждайки нашия онлайн магазин ще откриете огромното разнообразие от аксесоари за смартфони и таблети. За Pocophone смартфони ние сме подготвили разновидни калъфи с най-различни дизайни, така че да има нещо за всеки. Материалите, от които калъфите са произведени, са винаги от високо качество и осигуряват различни нива на защита и покритие. Може да изберете гъвкавия силиконов калъф или пък Ви допада повече пластмасовия, от бронирани до брокатни и дървени, ние разполагаме от разновидни калъфи. Също така предлагаме калъф тип тефтер, който е подходящ за хората желаещи повече защита като той ще предпазва и дисплея. Ако случайно нито един от нашите дизайни не Ви харесат, може да изберете услугата проектирайте сами и Вие да изберет дизайна, който най ще подхожда на стила и вкуса Ви.

Предимствата от използването на калъф за Pocophone смартфон

Ако не сте закупили застроховка за смартфона си, колкото и да сте внимателни със сигурност Ви чака изненадата от възможно изпускане и повреждане. Изберете да закупите един от разновидните ни калъфи и осигурете ефективната защита на смартфона си от случайни механични наранявания и удари. Той също така ще запази стойността му в слачай, че желаете в бъдеще да го препродадете. В допълнение с огромното разнообразие на дизайни Вие ще можете да намерите калъф, който идеално да съответства на стила Ви и да сте оригинални сред тълпата от хора със същия модел смартфон. Обаче калъфите, които предлагаме не са така ефективни в поеманмето на ударите по дисплея и затова най-добре е да закупите не само калъф, но и екранен протектор.

Описание на марката Pocophone

Xiaomi Pocophone F1 е смартфон, разработен от Xiaomi Inc., обявен през 2018 г. в Ню Делхи, Индия. Той е част от линията на устройствата за среден клас на Xiaomi. Това устройство е достъпно в световен мащаб, но в ограничени количества.