+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Xiaomi Mi 10 Lite

Кейсове за Xiaomi Mi 10 Lite


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra, Xiaomi Mi 10 Youth Edition, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Всички знаем колко е важно да се грижим добре за любимия си смартфон, на който разчитаме изцяло в ежедневието. Използваме го за какво ли не, което поражда необходимостта от специални защитни аксесоари, които да предпазват неговия корпус и екран. Силиконови гръбчета и кейсове тип “книга” - важно е да ги изберем висококачествени и с хубав дизайн, за да са ни те не просто от полза, но и да ни носят естетическа наслада за сетивата. В раздела ще видите калъфи за телефони Xiaomi Mi 10 Lite, които предлагаме с готов дизайн, но можем да изработим и по поръчка.

Как да предпазите своя Xiaomi Mi 10 Lite

Ако наскоро сте се сдобили с Шаоми Ми 10 Лайт, или планирате да си купите такъв модел смартфон, е хубаво да си набавите и надеждни кейсове, които да допълват оригиналната му визия. В същото време трябва да се грижат и за неговото надеждно предпазване от появата на козметични дефекти или дори по-сериозни такива - видими деформации, счупване на външното покритие или на екрана, дълбоки драскотини и прочее. Защитете апарата от подобни тривиални повреди и инвестирайте в хубави аксесоари, каквито ние от etuo можем да Ви предложим на ниски цени.

Какви калъфи ще намерите в раздела

В раздела са налични силиконови калъфи, флип гръбчета, матирани модели и др. Селекцията включва и разнообразие от дизайни, което ще Ви позволи да изберете най-подходящия кейс за Xiaomi Mi 10 Lite, който да подхожда и на личния Ви стил - водеща предпоставка при избора на този вид аксесоар.

Защо е важно кейсовете да са висококачествени

Онлайн магазин etuo.bg е място, където качеството и естетиката се надпреварват кой първи да спечели вниманието на клиентите. Където разнообразието е винаги налице, а цените са впечатляващо ниски и такива, че да можете да си ги позволите безпроблемно. Покупката на висококачествен кейс за Xiaomi Mi 10 Lite е задължителна, ако искате да използвате устройството дълго време, да Ви радва с визията си и да позволява неговото удобно използване.

Защо да ни се доверите

Какво предлагаме от магазин etuo.bg? Ето какво можете да очаквате от нас - не просто сега, а винаги, когато отново решите да ни се доверите:

 • Страхотно съотношение между цена и качество за всеки кейс за Xiaomi Mi 10 Lite;
 • Любезно обслужване и висок професионализъм;
 • Коректност и бързина при изпълнението на поръчките и доставките;
 • Различен поглед върху защитните калъфи за смартфони.

Предлагаме гърбове за смартфони Xiaomi Mi 10 Lite, които тук ще намерите с отлично качество. Всеки един модел е изработен по най-нова технология, притежава актуална визия и има висока практичност, която е също много важен критерий при избора на кейс за телефона.

Когато си купувате нов смартфон, той Ви привлича с елегантния си външен вид, с подобрените си функции, с надеждните си показатели. И Ви се иска да се възползвате от качествата и безупречната му работа възможно най-дълго. Ние от etuo можем да помогнем да удължите живота на устройството си максимално – с качествени калъфи и гръбчета. Вижте какво сме подбрали за Вашия Xiaomi Mi 10 Lite!

Защо да защитите своя Xiaomi Mi 10 Lite

Всекидневната употреба води до неминуеми следи по техниката – леки одрасквания, потъмняване на краищата, замърсяване… Понякога дори и на най-внимателните се случва неволно да изпуснат или да ударят своя смартфон, а от това може да последват не само одрасквания, а и сериозни повреди на новия Ви Xiaomi Mi 10 Lite. Има обаче евтин и елегантен начин да избегнете инцидентите и да запазите устройството си в оригиналния му вид възможно най-дълго, и това са именно калъфите. Не се колебайте да оборудвате новия си смартфон с качествен кейс още веднага след покупката му.

Кои калъфи са най-подходящи за модела

Xiaomi Mi 10 Lite е елегантен 5G телефон с висока производителност и отлични характеристики. Добър избор е да заложите на някой от разнообразните видове силиконови калъфи. Еластичната материя е мека и предпазва отлично устройството. При евентуално падане тя поема силата на удара, а смартфонът остава здрав. Друго предимство на този тип калъфи е, че са удобни за хващане и не се хлъзгат в ръката. Формата на калъфа също има значение. Моделите тип „книга“ обхващат изцяло телефона Xiaomi Mi 10 Lite и защитават както гърба, така и екрана му.

Какви други кейсове за Шаоми Ми 10 Лайт предлагаме

 • - гърбове;
 • - флип;
 • - дървени;
 • - пластмасови;
 • - матирани;
 • - прозрачни;
 • - в различни цветове;
 • - с дизайн по поръчка (избирате сами дали да има изображения, текст и др.);
 • - различни колекции (Мрамор, Fantastic и др.).

Защо да ни се доверите

Качественият калъф превръща добрия телефон в истинско бижу. Придава му индивидуален облик и го пази в перфектно състояние за максимално дълго време. Ние от онлайн магазин etuo.bg оценяваме значението на аксесоарите и предлагаме богат каталог с отлични предложения и на достъпни цени. Селекцията ни за Xiaomi Mi 10 Lite включва над 3000 модела.

Разгледайте предложенията ни! Възползвайте се от разнообразието при избора и от възможността за лесна и бърза поръчка. За да поръчате, не е нужна регистрация. Доставката идва при Вас за 2 до 3 дни. Подарете сигурност и стил на своя Xiaomi Mi 10 Lite!