CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Xiaomi Mi 11 - Кейсове за Телефони

Телефоните Xiaomi Mi 11 Lite, Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Xiaomi Mi 11 Ultra, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
Модел на устройството 1117
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какъв аксесоар да избера за ефективна защита на телефона ми?

Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от аксесоари и джаджи за телефони и таблети. За ефективната защита на външния вид на телефона Ви, ние Ви препоръчваме да разгледате селекцията ни от стилни кейсове. Сред кейсовете ни ще откриете най-различни видове, така че да купите калъф, който не само идеално пасва на телефона, но и на Вашия стил. Можете да изберете кожен или дървен кейс, които са изработени от премиум материали и осигуряват средно ниво на защита. Друг типове калъфи, който ще предостави най-високо ниво на защита, са бронираният и хибридният кейс. Те са по-обемисти на вид, но ще предпазят смартфона Ви от най-тежките механични наранявания.

Нуждае ли се смартфона ми от кейс?

Вашият смартфон се нуждае от кейс, защото семплата ежедневна употреба може да похаби неговия външен вид. Като оборудвате устройството си с един от нашите калъфи, Вие ще му помогнете да запази своя вид за възможно най-дълго време. В допълнение калъфите ни са достатъчно издръжливи да предпазят телефона от по-тежки механични удари и наранявания. Пример за тежък удар е когато телефонът падне на земята. В тези случаи калъфът ще поеме шока от удара, което означава, че ценните компоненти на устройството ще останат непокътнати и така телефонът ще продължи да функционира както обикновено.

Xiaomi Mi 11 – спецификации на модела

Xiaomi Mi 11 разполага с един от най-качествените дисплеи в индустрията с 6,81-инчов AMOLED четириъгълен DotDisplay панел и разделителна способност WQHD + 3200 × 1440. Дисплеят поддържа честота на опресняване от 120Hz и свръхвисока честота на дискретизация от 480Hz. Смартфонът идва с професионална 108-мегапикселова 8K основна камера, която позволява свръхчисто качество на изображението. Въпреки че е изключително тънък и лек, Xiaomi Mi 11 разполага с мощна 4600 mAh батерия, за да осигури целодневен живот на батерията. Смартфонът поддържа Mi TurboCharge 55W кабелно зареждане с флаш, което може напълно да зареди устройството само за 45 минути, както и 50 W безжично - което може да напълни батерията на телефона за 53 минути.