+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Xiaomi Mi 11 Lite

Кейсове за Xiaomi Mi 11 Lite


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Xiaomi Mi 11 Lite 5G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да осигуря ефективна защита на своя Xiaomi Mi 11 Lite?

Смартфоните в днешно време са изключително ценни принадлежности и всеки желае да запази техния вид и стойност за възможно най-дълго време. Нашият онлайн магазин предлага аксесоари, които могат да постигнат това. Силно ви препоръчваме да разгледате селекцията ни от калъфи, които са специално подбрани от нашия екип перфектно да паснат на модела телефон и да му осигурят нужната защита. Изработени от висококачествени материали, нашите кейсове ще ви помогнат да предпазите своя смартфон от най-различни механични наранявания, които могат да се случат в ежедневието ви. С помощта на калъф, вие ще защитите ефективно вида на устройството и по този начин ще запазите неговата оригинална стойност. Така в бъдеще с лекота можете да го размените за по-нов телефон или да го препродадете на висока цена. В следващия параграф ще ви уточним точно какви видове кейсове ще откриете на нашия сайт и как да изберете най-подходящия за вашето мобилно устройство.

Какви видове кейсове ще открия на сайта?

Ние от etuo.bg се гордеем с огромното разнообразие от калъфи, които сайта ни предлага. Почти невъзможно някой да не открие точно това, от което се нуждае. Предлагаме ви колекции от калъфи, изработени от многообразие от материали включително кожа, дърво, силикон, гума, пластмаса и алуминий. Всеки един от тези материали идват със своите предимства и ви препоръчваме да имате ясна представа какво точно търсите, така че лесно да купите кейс, който идеално пасва на нуждите на телефона ви и вашите индивидуални предпочитания. Други видове калъфи, които ще откриете на онлайн магазина се различават основно по техния проектиран дизайн. Те включват кейсове тип книга/тефтер, тематични калъфи и такива тип броня. Калъфите тип книга са изключително практични и ще предпазят едновременно гърба и екрана на вашия телефон. Селекцията ни от тематични кейсове е за хората, които обичат да се изразят креативно със своите аксесоари. Калъфите тип броня са изработени от комбинация от твърди и меки материали и са едни от най-издръжливите кейсове, които най-ефективно ще защитят вашето устройство.

Какви са предимствата на гумения калъф за телефон?

Гумените калъфи за телефони са изработени от различни видове меки материали, които ги правят ултра гъвкави и издръжливи. Тяхното основно предимство се състои в точно това гъвкаво качество. Поради тяхната гъвкавост, този вид калъфи са изключително ефективни в поемането на механични удари и сблъсъци. Така в случай, че изпуснете телефона си на земята и той е оборудван с този вид кейс, шокът от удара ще бъде поет от аксесоара и устройството ви ще продължи да функционира както обикновено. В допълнение гумените калъфи идват с най-различни принтове и щампи, така че вие да имате огромен избор, когато избирате подходящия кейс, който идеално да подхожда на стила ви. Нашият сайт предлага великолепна селекция от гумени калъфи и ви каним да я разгледате, така че да украсите своя смартфон и едновременно ефективно да го защитите.

Xiaomi Mi 11 Lite – спецификации на модела

Mi 11 Lite се предлага с ултра тънък преносим дизайн и изящна майсторска изработка, така че можете да го носите лесно и да се побира удобно в ръката ви. Модулът на камерата излиза само на 1,77 мм от останалата част на тялото, което прави смартфона компактен и добре балансиран външен вид и усещане. Наслаждавайте се на гледане на видеоклипове и играене на игри на ясния 6,55-инчов AMOLED DotDisplay. FHD + DotDisplay ясно контрастира светлината и сянката за по-истинско изображение. Открийте света с голяма яснота през екрана. Бъдете директор на собствения си живот и запечатайте любимите си моменти с 64MP основна камера, 8MP ултраширокоъгълен фотоапарат и 5MP телемакро камера. Mi 11 Lite осигурява отлично представяне във всички аспекти. Той е оборудван с Qualcomm Snapdragon 780G и 6-то поколение AI процесор.