CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Xiaomi Mi 11 Lite 5G - Кейсове за Телефони

Кейсове за Xiaomi Mi 11 Lite 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Xiaomi Mi 11 Lite, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Модел на устройството 1117
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предоставя ефективна защита на телефона си?

Всички мечтаем за едно специфично нещо когато става въпрос за смартфона. Тази мечта е той да остане непокътнат за възможно най-дълго време. Никой от нас не иска да надраска или нарани новозакупения си телефон. Можете да постигнете тази мечта като оборудвате своето устройство с висококачествен калъф от нашия онлайн магазин. Ние предлагаме най-различни видове, така че всеки да може да намери кейс за своя смартфон. Накрая независимо с кой точно калъф обгърнете своя телефон, устройството ви ще бъде ефективно защитено. То ще бъде предпазено от най-различни механични наранявания и драскотини, които могат да се случат в ежедневието ви. Стига се колебахте, няма как да сбъркате като оборудвате своя смартфон с допълнителната защита, която калъфът ще допринесе. Купете кейс от etuo.bg днес!

Кой вид кейс да избера?

С толкова много калъфи на пазара може да ви бъде трудно да решите кой точно е най-подходящ за вашия телефон. За да изберете идеалния кейс, трябва да сте наясно с точно това, което искате, и това, от което вашия телефон се нуждае. Нека кажем, че ежедневието ви е доста спокойно и сте внимателен когато става въпрос за принадлежностите ви. В този случай, вие се нуждаете от калъф, който предоставя средна защита. Кейсове от този вид са силиконовите, дървените и кожените калъфи. Кожените калъфи биха били идеални за хора, които искат семпъл, но елегантен и стилен аксесоар. Същото се отнася и до дървените калъфи. За хората, които желаят повече креативност и цвят, колекцията ни от силиконови кейсове идват с разнообразие от шарки и щампи.

Защо да закупя кожен калъф?

В днешно време кожените калъфи за телефони стават все по-популярни. Това е така, защото те са изработени не само да осигурят ефективна защита на устройството, но и да му вдъхнат допълнителен стил. Като закупите кожен кейс за своя смартфон, вие същевременно ще го предпазите от наранявания, но и ще подобрите неговата привлекателност и блясък. В допълнение кожата като материал е изключително текстурирана, което означава, че ще имате добър захват и ще намалите шанса да изпуснете телефона си. Фактът, че кожените калъфи се предлагат във всякакви дизайни и стилове, улеснява намирането на калъф, който отговаря на Вашите лични нужди.

Мога ли да проектирам свой собствен кейс?

Ние разбираме, че посетителите на нашия онлайн магазин не винаги ще успеят да открият кейс, който идеално да пасне на стила им. Постоянно обновяваме колекциите си с нови калъфи и дизайни, но с цел да подкрепим вашата креативност, ви предоставяме възможността да станете дизайнер на ваш собствен калъф. Ние сме се постарали програмата за проектиране на кейс да бъде лесна за използване, така че да намалим шанса да се объркате и да имате въпроси. В случай, че имате въпрос или запитване, винаги можете да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно да разрешим възникналия проблем. Имайте пълна свобода когато става въпрос за дизайна на кейса ви и се откроете с напълно оригинален аксесоар, който идеално пасва на телефона ви и на стила ви.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – технически параметри на смартфона

Mi 11 е създаден за любители на филми. Смартфонът комбинира изключителен хардуер с авангарден кинематографичен софтуер, да предложи разнообразие от невероятно креативни, но лесни за използване функции за видеография. Mi 11 идва с Ultra Night Video, използва RAI ниво на AI в реално време за намаляване на шума и подобряване на яркостта, предлагайки подобрено осветление и по-ярка нощна видеография. Разполага с камери на ниво студио с 108MP широкоъгълна камера с OIS, 13MP ултраширокоъгълен фотоапарат и 5MP телемакро камера. WQHD + свръхвисока разделителна способност (3200x1440) осигурява почти 1,8 пъти броя на пикселите от FHD + екрани, показващи повече детайли, като същевременно ви позволява да изпитате 1440p видео съдържание с висока разделителна способност.