Кейсове за Xiaomi Mi 11 Ultra

Кейсове за Xiaomi Mi 11 Ultra


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Lite, Xiaomi Mi 11 Lite 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
модел на устройството 1099
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Повечето съвременни смартфони, включително и Xiaomi Mi 11 Ultra, се нуждаят от защита при физически въздействия и невнимателна употреба. Подобен проблем лесно може да се реши, чрез покупката на допълнителни калъфи, за които ще поговорим. Ще разгледаме основните стъпки за правилен избор на кейсове, техните предимства и защо да се доверите на онлайн магазин etuo.bg.

Защо Вашият Xiaomi Mi 11 Ultra има нужда от защита

Разпространените днес смартфони се използват повече за сърфиране в интернет и комуникация в социалните мрежи, отколкото за провеждане на телефонни разговори. Това ги направи доста големи (над 6”), а с увеличаване на размерите на устройството се повишава и вероятността от неволни удари по невнимание. Наличието пък на стъкло пред дисплея и задната част на корпуса още увеличава вероятността от счупване и неговото напукване. За да се предотврати подобна неприятност, чието сервизиране е доста скъпо, производителите предлагат специални калъфи за Xiaomi Mi 11 Ultra.

За да могат да се предпазят корпусът и екранът на смартфона от счупване, върху тях трябва да има допълнителен слой, който да поема силата на ударите. На екрана например се залепва допълнителен стъклен протектор, който се използва в комбинация с гръбчетата, защитаващи, пък задната част. В други случаи се използва един калъф за цялостната защита на Xiaomi Mi 11 Ultra. Нека разгледаме отделните видове по-подробно в следващия раздел.

Какви видове калъфи за този модел се предлагат в etuo

Пазарът на аксесоари и кейсове за защита от физически удари на съвременните смартфони и телефони е толкова разнообразен, че дори и по-запознатите потребители понякога се затрудняват с правилния избор. Ето защо, сега ще разгледаме предлаганите в онлайн магазин etuo.bg отделни видове оригинални калъфи за Xiaomi Mi 11 Ultra:

  • - Гърбове - едни от най-предпочитаните кейсове сред младата и тийнейджърска аудитория от клиентите ни. Тези аксесоари приличат на капаци, поставящи се в задната част на апарата, осигурявайки частична протекция. Те са декорирани с различни графични дизайни, които между другото всеки сам може да проектира на сайта etuo.bg. Обикновено се комбинират със стъклен
  • - протектор;
  • Флип - този тип калъфи осигуряват пълна защита на смартфона Xiaomi Mi 11 Ultra. Обичайно се изработват от изкуствена кожа или нейния естествен еквивалент, а подвижната част пред екрана пада надолу при необходимост от използване на телефона. Обикновено са предпочитани от хората, чиято работа ангажира повече ръцете им, тъй като флип кейсовете позволяват работа с една ръка;
  • - Тефтер - друг вид калъфи за Xiaomi Mi 11 Ultra, силно наподобяващи луксозен и изискан тефтер. Подвижното капаче, предпазващо екрана се отваря настрани, по подобие на книга. Тук също получавате пълна защита на смартфона, а фиксацията на капачето се осъществява чрез магнитен държач. В допълнение, подобни аксесоари дават възможност за поставяне и съхранение на различни видове дебитни и кредитни карти, благодарение на специалните отделения в подвижната част на кейса.

Как да изберете оригинален калъф за своя Шаоми Ми 11 Ултра

След като вече сте запознати с отделните видове, изборът на калъфи за Xiaomi Mi 11 Ultra става значително по-лесен. Въпреки това има още няколко особености, на които е важно да обърнете внимание, за да направите най-правилната, според нуждите Ви, покупка. Важно е да се насочите към калъфите, предназначени точно за модела Xiaomi Mi 11 Ultra. В подобен случай отворите върху аксесоара напълно и съвсем точно ще съответстват на разположението на бутоните, конекторите и отворите на смартфона. Така ще можете да го използвате пълноценно, без да отстранявате кейса всеки път.

Следващият етап от избора е подборът на материала, от който са изработени калъфите за Вашия Xiaomi Mi 11 Ultra. Гърбовете обикновено са силиконови, гумени или пластмасови. Първите два варианта са най-предпочитани, защото са гъвкави и по-ефективно поемат ударите. Флиповете и тефтерите са кожени. Те са по-луксозните версии и са за предпочитане в случаите, когато се налага да сте официално облечени. Подобен кейс отлично ще се допълва с такъв аутфит.

Следващата, последна стъпка, в избора на калъфи за Xiaomi Mi 11 Ultra е в цветовете. Нашите предложения са цветни и разнообразни. Когато правите своя избор, обърнете внимание на цветовата тоналност на облеклото си и се опитайте да подберете така нюансите, че взаимно да се допълват.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Етуо е сред най-бързо развиващите се онлайн магазини за GSM аксесоари в България. От дълги години сме на отрасловия пазар и успяхме да докажем, че предлагаме само качествени и дълготрайни аксесоари за телефони на достъпни цени. Този ефект постигнахме, чрез бързото нарастване на потребителската ни база от лоялни и доволни клиенти. Всекидневно те ни препоръчват на своите приятели и роднини, а както знаем - най-добрата реклама е живата.

За да предложим изгодни оферти и високо качество, ние постоянно подобряваме работата си, така че да сме винаги конкурентни. Възползвайте се и Вие!