Калъфи за Xiaomi Mi Max - Кейсове за Телефони

Кейсове за Xiaomi Mi Max


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Xiaomi Mi Max 3, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

No search results

Хубаво е да знаем, че разполагаме с модерен смартфон, който използваме с най-голямо удоволствие, когато трябва да отговорим на входящо повикване или да проверим нещо в интернет. Модерните технологии улесняват ежедневието ни, правят нещата за нас много по-приятни, а и допълват визията ни по един непринуден и деликатен начин. Какво означава това?

На първо място, добре е да обмислим покупката на един или повече висококачествени кейсове за телефони, които изпълняват не само защитна роля, но и допринасят за високата естетика на мобилното устройство. Този вид аксесоари имат задължителен характер, защото без тях трудно бихме могли да запазим смартфона си в читав вид за дълго време.

Защо е необходима защита за Вашия Xiaomi Mi Max

Смартфони като Шаоми Ми Макс се нуждаят от хубави калъфи, за да не застрашава употребата им техния безупречен външен вид и техническа изправност. В раздела ще откриете всякакви видове гърбове за тази марка и модел мобилни устройства, които с времето се интегрират все по-осезаемо на пазара за модерни технологии. Ние от etuo следим тенденциите, които ни вдъхновяват и мотивират да създаваме все по-нови и сензационно красиви продукти за Xiaomi Mi Max, някои от които е възможно да бъдат изработени и по поръчка.

Какви видове калъфи предлагаме за модела

Калъфите за Xiaomi Mi Max са налични в голямо разнообразие, което дава възможност за свободен избор и практично приложение на закупените продукти:

 • Силиконови;
 • Прозрачни;
 • Матирани;
 • Калъфи флорална декорация и картинки на животни;
 • Едноцветни и пъстри;
 • Със златни принтове;
 • Базови модели и др.

Ако имате нестандартно мислене и държите на това и аксесоарите за смартфона да са в същия тренд, тук ще откриете много от тях с безкомпромисна изработка. На търсещите стилни и класически модели калъфи за Xiaomi Mi Max отново имаме какво да предложим - в etuo винаги може да се открие по нещо за всеки.

Защо кейсовете по поръчка са толкова популярни

Няма по-добро решение от калъфите за Xiaomi Mi Max с дизайн по желание на клиента. Те дават шанс да имаме точно такъв кейс, какъвто винаги сме искали - с визия, която да е изцяло по вкуса ни, или с такава по вкуса на някой друг… Този вид гръбчета се търсят много и за подарък, защото с тях можем да адресираме специално послание посредством снимка, картинка или надпис.

Защо да закупите от etuo.bg

В онлайн магазин etuo.bg ще откриете голямо продуктово разнообразие от калъфи за Xiaomi Mi Max на ниски цени, от които би било жалко, ако не се възползвате. Освен това тук ще бъдете посрещнати и от любезно обслужване, което ще направи пазаруването за Вас още по-приятно и ползотворно.

При покупката на новия си смартфон Вие обикновено подхождате отговорно, информирате се за качествата на конкретния модел, сравнявате характеристиките… Важно е да се спрете на добър апарат, на който да разчитате. Също толкова важно е обаче да подходите отговорно и към избора на аксесоари за новото устройство. От тях до голяма степен зависи живота му. Тук сме събрали за Вас селекция от калъфи за Xiaomi Mi Max.

Защо да защитите своя Xiaomi Mi Max

Качествените телефони обикновено имат дълъг живот, но неминуемо върху тях остават следи от употреба: замърсяване, захабяване, драскотини. Никой не е застрахован и от инциденти – ударите и изпусканията са едни от най-честите причини за повреда на телефона. Калъфите за Xiaomi Mi Max ще Ви помогнат да предотвратите непредвидените разходи за скъп ремонт или покупката на нов смартфон. Те ще предпазят гърба от драскотини, потъмняване или ожулване на цвета, а екранът ще бъде запазен здрав и ясен.

Как да изберете кейс за Шаоми Ми Макс

При избора на калъф е важно да се погрижите за цялостната защита на смартфона. Както гърбът, така и екранът са изключително важни за безпроблемното функциониране на устройството. За своя Xiaomi Mi Max можете да заложите на калъф тип флип, който ще защити телефона от всички страни. Бихте могли също да изберете отделно гръбче в комбинация с протектор за екран. По отношение на дизайна имате огромна свобода. Видовете в категорията за модел Xiaomi Mi Max предлагат по нещо за всеки вкус и всеки стил.

Какви калъфи ще намерите в раздела

 • - кейсове тип флип;
 • - гърбове;
 • - силиконови (отлично прилягат в ръката, намаляват хлъзгането и предпазват при евентуален удар);
 • - пластмасови (изгоден и надежден вариант с разнообразие от дизайни);
 • - матирани;
 • - прозрачни;
 • - едноцветни;
 • - пъстри;
 • - с флорални мотиви (цветя, листа и др.);
 • - с животни;
 • - мраморни;
 • - персонализирани (калъфите се изготвят по поръчка с избрана от Вас визия – можете да качите своя снимка и текст или да изберете от наш каталог).

Защо да се доверите на etuo.bg

Висококачествените аксесоари не само правят смартфоните по-красиви и впечатляващи, но и удължават живота им. Онлайн магазин etuo предлага богат каталог от атрактивни предложения, съвместими с различните смарт устройства. В раздела за Xiaomi Mi Max Ви очакват над 500 модела с изключителна визия и достъпни цени.

Подарете на своя смартфон красива външен облик, а на себе си – спокойствие и комфорт!