Кейсове за Xiaomi Mi Mix 3

Кейсове за Xiaomi Mi Mix 3


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi Mix 2S, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Притежателите на телефони Xiaomi Mi Mix 3 разбират потребността от подходящи кейсове, които да допълват уникалния дизайн и безупречната работа на устройството. Този вид аксесоари са нещо съвсем стандартно за смартфоните от ново поколение, за които се знае, че са перфектното съчетание между висока производителност, естетика, функционалност и изгодна цена.

Определено си струва да инвестираме в тях и като купим оригинални гърбове с отлични параметри, които на свой ред могат да бъдат и различни по вид - с брокат, дървени, кожени и др. Изберете ги от онлайн магазин etuo и дайте шанс на Вашия Шаоми Ми Микс 3 да Ви служи по-дълго време.

Как да предпазите своя Xiaomi Mi Mix 3

Постоянно се говори за това колко е важно да се грижим добре за материалните си придобивки, които са нещо нормално за консуматорския свят, в който живеем. Хората постоянно обновяват колекцията си от смарт джаджи, на които да разчитат изключително в ежедневието си. Смартфоните са вещ от първа необходимост, която може да се използва за провеждането на телефонни разговори, но и за много още други цели - онлайн шопинг, играене на игри и прочее. Ако използвате Xiaomi Mi Mix 3, то Вие трябва му осигурите калъф за корпуса и протектор за екрана. Така той няма да стане обект на механични повреди.

Какви кейсове за този модел ще намерите в раздела

Силиконови, прозрачни, флип, пластмасови, удароустойчиви - всички тези разновидности на калъфите за Xiaomi Mi Mix 3 са налични в магазин etuo.bg и то на ниски цени. В допълнение можете да купите кейс и по индивидуална поръчка, което е отличен вариант, когато искате да зарадвате някого с оригинален подарък.

Как да изберете подходящ калъф според вашите нужди

Изборът на “правилен” калъф може да бъде такъв едва тогава, когато сме наясно с по-основните критерии, придружаващи селекцията. А те са:

  • Степен на защита - колкото са по-устойчиви материалите за изработка, толкова по-предпазен ще е телефонът;
  • Материал - силикон, синтетичен каучук, поликарбонат, алуминий, кожа и дърво;
  • Дизайн - той би могъл да е много разнообразен в зависимост от тематичната насоченост, цветовете, щампите, детайлите и възможността за персонализиране;
  • Цена - могат да се открият бюджетни и по-луксозни решения.

Изберете калъф за Вашия телефон от магазин etuo и направете употребата му още по-приятна.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Вярваме, че всеки смартфон Xiaomi Mi Mix заслужава да бъде добре предпазен с калъф и затова създадохме нашите продуктови линии, които не срещат аналог, също както са и достъпни за масовия купувач. Изберете etuo и придайте изтънченост на мобилното устройство, повишавайки и нивото му на защита.