+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Xiaomi Mi Play

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Едва ли има човек, който да не използва в ежедневието си смартфон от ново поколение, който да е на негово разположение 24/7. Модерните технологии се превърнаха в неизменна част от живота ни, защото ни осигуряват удобства и ни помагат да се справим добре с работните и личните си задачи.

Освен обаче за техния избор и закупуване, трябва да се погрижим и за това да си осигурим необходимите предпазни аксесоари, които ще защитят телефона ни от физически повреди, които не рядко рефлектират и върху техническата му изправност… За да посещаваме по-рядко сервиза за ремонт на смартфони, трябва да обновяваме по-често колекцията си от качествени калъфи, които в онлайн магазин etuo.bg са налични на топ цени и в голямо разнообразие.

Как да защитите своя Xiaomi Mi Play

От etuo знаем колко важни са удароустойчивите гърбове, които предпазват смартфона от счупвания, поява на драскотини, напуквания и деформации, влошаване на естетиката и др. Всички тези неща са крайно нежелани, защото често пъти предвещават началото на края на живота на мобилното устройство. Колкото по-качествен кейс изберем, толкова по-дълго време ще се радваме на неговото безупречно представяне - техническо и естетическо. В раздела ще откриете богат асортимент от калъфи за телефони Xiaomi Mi Play, които имат какво да предложат.

Какви калъфи са подходящи за модела

Тук ще намерите гръбчета за смартфони Шаоми Ми Плей в множество разновидности:

  • Силиконови;
  • Матирани калъфи;
  • С декорация мрамор;
  • С флорални мотиви;
  • Калъфи с шик дизайн;
  • С картинки на животни;
  • Със смешни изображения;
  • Калъфи за Xiaomi Mi Play, с арт визия и др.

Залагаме на дизайнерския и креативния подход при направата на всеки един калъф за Xiaomi Mi Play, който знаем, че очаквате да Ви го предложим със съвършена изработка и класна визия.

Какви са предимствата на силиконовите кейсове

Те притежават потенциала да бъдат съвършения завършек на визията на Вашия Xiaomi Mi Play, който със сигурност искате да използвате още доста дълго време… А за да се случи това, е нужно да не пропускате да се погрижите за неговата защита, за това да го “облечете” в красота и в стил, да му придадете класен завършек - такъв, какъвто подобава на един телефон Xiaomi Mi Play.

Защо да ни се доверите

Фокусирани сме върху това да предлагаме на клиентите си, на първо място, качествени и практични решения, а след това да им придадем и характер. След като изпипаме всеки един детайл, се заемаме с перфектното обслужване, което прави клиентите ни доволни от това, че са избрали да ни се доверят. Направете го и Вие - тук винаги какво още да откриете!