+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Xiaomi Redmi 3

Кейсове за Xiaomi Redmi 3


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Xiaomi Redmi 3 Pro, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Искаме да използваме модерни смартфони, но държим ли и на качествените аксесоари, които са неизменна част от тяхната поддръжка? Тяхното предназначение е да защитават мобилното устройство от надраскване и по-сериозни повреди по корпуса, които лесно могат да бъдат избегнати, ако се използват кейсове с висока устойчивост на удари. В този раздел ще намерите качествени и красиви модели за телефони Шаоми Редми 3, които са изработени от различни материали - пластмасови, силиконови, кожени, дървени и др. Заложете на онлайн магазин etuo и купете изгодно. 

Как да предпазите Xiaomi Redmi 3

Телефон Xiaomi Redmi 3 е изобретение от ново поколение. Той поддържа множество функции и приложения, които превръщат работата с него от обикновено занимание в истинско кибер приключение с неочакван край. За да се наслаждавате на неговата модерна визия и безупречен механизъм за по-дълго време, трябва да защитите корпуса му с качествен калъф, който да е и с подходящия според вкуса Ви дизайн. Протекторите за екрани са също задължителен компонент, който в etuo.bg ще откриете на ниски цени. 

Какви кейсове ще намерите в раздела

В този раздел ще намерите нещо много повече от обикновени калъфи за Xiaomi Redmi 3. Тук ние сме събрали за нашите многобройни клиенти десетки реализирани идеи с дизайнерско излъчване и ултра високо качество. Колекцията ни от гърбове няма аналог, което я прави и уникална:

  • Тип “книги”;
  • Гравирани;
  • С брокат;
  • Флип;
  • Удароустойчиви;
  • Силиконови и др.

Богатият избор е на Ваша страна, а Вие не бива да пропускате възможността да използвате смартфон с оригинална визия, която така Ви подхожда. 

Защо силиконовите калъфи са толкова популярни

Силиконовите калъфи за Xiaomi Redmi 3 са сред най-купуваните, защото се продават на поносими цени, могат да бъдат намерени във всякакви разновидности, също както и да бъдат поръчани по индивидуален дизайн на клиента. Това ги прави популярен избор и за подарък, който да е персонализиран и да носи специално послание. Вижте какво имаме за Вас в магазин etuo и не се отказвайте от високата естетика за своя телефон. 

Защо да закупите от etuo.bg

Покупката на калъф за телефон Xiaomi Redmi 3 е свързаната с много неща, но най-вече с цената на предлагания продукт. Доверете се на etuo, за да е тя в отлично съотношение с качеството и изискания външен вид, на който знаем, че държите. Голямо разнообразие и възможност за индивидуални поръчки - ние Ви очакваме, а Вие не се поколебавайте да ни се доверите.