+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Xiaomi Redmi 4

Кейсове за Xiaomi Redmi 4


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi 4 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Използваме смартфона си постоянно. Някои от нас разчитат на него дори и за работа, а други посвещават голяма част от времето си за играене на игри именно през телефона. Всички тези неща изискват от нас да си осигурим модерно устройство с отлични параметри и множество функционалности, на които да разчитаме за безпроблемното изпълнение на задачите. 

След като се сдобием с точно такъв мобилен апарат, идва ред и на това да го предпазим с висококачествени аксесоари като наличните калъфи за Шаоми Редми 4 в категорията. Асортиментът от кейсове за смартфони с тази марка са достъпни онлайн и се предлагат на разумни цени. Доста от моделите са удароустойчиви и дотам атрактивни на външен вид, че играят ролята и на ефектно бижу, което отлично допълва личния ни стил.  

Защо да защитите Вашия Xiaomi Redmi 4

Екипът на магазин etuo съветва своите клиенти да обърнат специално внимание на аксесоарите за телефони, които използват. Много е важно те да бъдат оригинални и с доказано високо качество, защото именно от това зависи и нивото на предпазване корпуса на апарата. При нас ще намерите изключителни гърбове за телефони Xiaomi Redmi 4 и не само, с които напълно ще промените вижданията си за употребата и значението на този вид стоки. Те са предназначени да защитават смартфона от повреди и козметични наранявания, които често пъти са и необратими. 

Какви видове кейсове предлагаме за Шаоми Редми 4

При нас винаги има голямо разнообразие от кейсове, които нямат нужда от описание - с брокат, дървени, кожени, силиконови, прозрачни, флип, книга, пластмасови и др. Ако сте почитатели на изисканите решения със стилно и луксозно звучене, можете да заложите на моделите калъфи с брокат или с картинка по Ваш избор. 

Защо силиконовите кейсове са предпочитан избор

Те са разновидност на калъфите за Xiaomi Redmi 4 и се ползват с голяма популярност на съвременния пазар. Предлагат се в какви ли не вариации, като тъкмо това ги прави и толкова купувани. Освен това те имат и други качества като:

  • Пластичност и лесна поддръжка;
  • Дизайн на различна тематика, който също така може да бъде и персонализиран;
  • Удароустоийчивост;
  • Отлично сцепление с корпуса на телефона.

Разгледайте моделите силиконови калъфи за Xiaomi Redmi от etuo и поръчайте на изгодни цени. 

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Доверете се на магазин etuo.bg, където ще откриете безкрайно много идеи за оригинални калъфи с много добро качество. Придайте на своя Xiaomi Redmi 4 специфично излъчване и се насладете на неговата впечатляваща визия с дизайнерски почерк.