+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Xiaomi Redmi 9

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Hard Case - дъбови - елен>

Калъф за телефон Wood Hard Case - дъбови - елен

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - черен>

Калъф за телефон Corko Hard Case - черен

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Hard Case - сребро - вълк>

Калъф за телефон Graver Hard Case - сребро - вълк

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - тъмносин>

Калъф за телефон Corko Hard Case - тъмносин

40,90 лв.
/ В наличност

Ефективна защита за Xiaomi Redmi 9

С помощта на нашия онлайн магазин, Вие можете да се запасите с най-различни аксесоари за Вашия Xiaomi Redmi 9 и да осигурите нужната му защита. Последното нещо, което бихте пожелали, е да нараните атрактивния му дизайн и той да загуби оригиналната си стойност. Изберете калъф от широката ни гама продукти и открийте дизайна, който перфектно ще съвпадне с вкуса и стила Ви. Всеки един от тях е изработен от висококачествени материали и ще прилегне идеално по гърба на смартфона, така че ефективно да предпази устройството от надрасквания и друг вид механични наранявания.

Какви са предимствата от закупуването на калъф?

С покачването на цените на смартфоните, производителите също ще се опитат да Ви убедят, че смартфонът е способен да се предпазва от наранявания сам, но това не винаги вярно. Най-основното предимство на закупуването на калъф, е че той ще Ви даде спокойствието, че в случай, ако го изпуснете, калъфът успешно ще го предпази. Освен това калъфът е изключително ефективен в поемането на шока от удара, така че уязвимите вътрешни компоненти на устройството да бъдат защитени и да продължат да функционират както обикновено. Също така калъфите ни могат да Ви помогнат да изразите себе си или пък да покриете вече случели се надрасквания.

Xiaomi Redmi 9 – спецификации на модела

Xiaomi Redmi 9 идва с пълна HD+ резолюция от 2340 х 1080 осигурява впечатляващо визуално изживяване и дава ясен поглед върху света около нас. Със сертификация за синя светлина можете спокойно да прекарвате дълги часове на телефона си без напрежение на очите. С батерия с размер на мощност от 5020mAh и 18W технология за бързо зареждане, независимо дали прекарвате времето си в гледане на филми, играене на игри или телефонни разговори, това ще осигури нужната Ви енергия. Уникалният кръгов дизайн около модула на камерата придава усещане за баланс и елегантност. Гърбът се отличава с текстуриран дизайн, който предотвратява пръстовите отпечатъци и поддържа устройството да изглежда чисто ново. Свободно превключвайте между различни режими, за да заснемете различни видове сценарии с AI квадратна камера.