+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Xiaomi Redmi 9A

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Hard Case - дъбови - елен>

Калъф за телефон Wood Hard Case - дъбови - елен

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - тъмносин>

Калъф за телефон Corko Hard Case - тъмносин

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - черен>

Калъф за телефон Corko Hard Case - черен

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Hard Case - сребро - вълк>

Калъф за телефон Graver Hard Case - сребро - вълк

42,90 лв.
/ В наличност

 

 
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - дъска>

Калъф за телефон Corko Hard Case - дъска

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - дъбова кора>

Калъф за телефон Corko Hard Case - дъбова кора

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Hard Case - морско зелен

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - ръждиво кафяв>

Калъф за телефон Corko Hard Case - ръждиво кафяв

40,90 лв.
/ В наличност

Смартфоните като Xiaomi Redmi 9A са доста големи по размер, което не е случайно - дисплеят им трябва да е удобен за работа в интернет. Подобни мобилни устройства са чупливи при умерен физически контакт с твърди масивни повърхности, като керамика и бетон например. Обикновено физическите повреди на подобни устройства се случват поради проявена небрежност от страна на собственика. За да се предотврати подобен сценарий, препоръчително е осигуряването на предварителна протекция, чрез надеждни и модерни калъфи.

Как да защитите своя Xiaomi Redmi 9A

Устройствата като Xiaomi Redmi 9A са съвременни смартфони, притежаващи впечатляващи характеристики. Откъм защита обаче са много слаби и са податливи на счупвания и повреди, дори и при много внимателно боравене с тях. За щастие, производителите на мобилни аксесоари знаят това и са осигурили специални калъфи, поемащи значителна част от възникналите удари. В зависимост от вида на кейсовете, те могат да осигуряват частична или пълна протекция на телефоните.

В същото време употребата на правилните калъфи ще Ви осигури комфортна и пълноценна работа с Вашия Xiaomi Redmi 9A. Когато изборът на съответните аксесоари е направен правилно, техните отвори прецизно съвпадат с разположението на бутоните, отворите на конекторите и обектива на камерата на апарата. Така след поставяне на аксесоара, Вие имате пълен достъп до всички необходими средства за контрол и управление на устройството. Сред какви кейсове обаче имате възможност да избирате?

Какви кейсове предлагаме за Шаоми Редми 9А

Гамата от продукти на Etuo.bg всекидневно се увеличава и разширява, което означава, че при нас периодично можете да видите нови и нови предложения. Те обаче се свеждат до наличието на няколко основни разновидности от калъфи за Xiaomi Redmi 9А:

  • - Кожен - произвеждат се за всякакви марки телефони. Единствената особеност при избора е размерите на кейса да са съобразени с модела на апарата. Те обикновено са изработени от изкуствена кожа или нейния естествен аналог и съхраняват много надеждно устройството. Те са подходящи в случай, че искате малко по изчистен и изискан вид. Такъв калъф ще поддържа здравината на Вашия смартфон Xiaomi Redmi 9А;
  • - Тефтер - изключително луксозни и модерни кейсове, надеждно съхраняващи Вашия смартфон, където и да се намирате. Те осигуряват пълна защита на апарата, а подвижната им част се отваря настрани, по подобие на книгата. Когато са в затворено състояние, много приличат на луксозен тефтер. Този вид калъфи за Xiaomi Redmi 9А е предпочитан от хората, обичащи често да гледат клипове и филми, тъй като може да се трансформира в хоризонтална стойка, държаща устройството под удобен за гледане ъгъл;
  • - Флип - по подобие на тефтера, флип калъфите за Xiaomi Redmi 9А имат подвижно капаче, което при отварянето обаче пада надолу, откъдето идва и наименованието му. Удобството при този вид е във възможността за отварянето му с една ръка, оставяйки другата свободна. Това Ви дава определена свобода за извършване на друга дейност и провеждане на телефонни разговори.

Защо силиконовите калъфи са толкова предпочитани

Силиконовите калъфи за Xiaomi Redmi 9A всъщност са вид кейсове за мобилни устройства, които можете да откриете в Etuo. Те представляват гъвкави или твърди гръбчета, поставящи се на капака на апарата. Осигуряват частична защита само на задния капак и обикновено се комбинират със стъклен протектор, който се лепи на дисплея. Силиконовите гръбчета са много предпочитани, тъй като са гъвкави, не увеличават чувствително размерите на апарата и в същото време му осигуряват надеждна защита от удари и падания от ниска височина.

Те са прозрачни и много качествени, което позволява дълготрайното им използване, без да закриват по никакъв начин елегантния и стилен дизайн на Xiaomi Redmi 9A. Свалят се и се поставят много лесно и бързо. Честите сваляния и слагания върху апарата не им пречат по никакъв начин, поддържат се лесно и са евтини. Сред отделните видове има и цветни предложения, лесно комбиниращи се с облеклото.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Защото ние, в онлайн магазин etuo.bg, предлагаме само качествени и модерни универсални, флип, гръбчета и тефтер калъфи за Xiaomi Redmi 9A. Подбираме прецизно партньорите и доставчиците си, за да гарантираме високо качество, достъпни цени и професионално обслужване на клиентите си. Това лесно може да се провери сред положителните потребителски отзиви за нас в интернет. Освен това, при нас всеки може да изработи индивидуален гръб за своя смартфон, като му добави желано от него графично изображение, отличаващо устройството му от останалите. За повече информация или желание за поръчка на някое от готовите предложения, заповядайте на etuo.bg.