Калъфи за Xiaomi Redmi K40 Pro - Кейсове за Телефони

Кейсове за Xiaomi Redmi K40 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Xiaomi Redmi K40, Xiaomi Redmi K40 Pro Plus, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
Модел на устройството 1030
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Заслужава ли си да закупя калъф за своя Xiaomi Redmi K40 Pro?

Фактът е, че 50% от хората в света чупят своя телефон. Искате ли да бъдете от този процент? Нужно е веднъж да изпуснете новия си смартфон на земята и да увеличите шанса неговия живот да приключи. Механични удари като тези могат не само да наранят външния вид на телефона, но и да повредят неговите компоненти до степен, той да се нуждае от сервиз. Купуването на нов телефон не е просто скъпо, но също така се превръща в още по-голям проблем, когато загубите данните, съхранявани на стария ви телефон, и трябва да започнете отначало с новия. Това е причината повечето хора се опитват да удължат живота на телефона си, доколкото могат с помощта на кейс.

Защо да създам персонализиран кейс за телефон?

Персонализираният калъф наистина може да ви помогне, не само когато става въпрос за защита на вашия телефон, но и в отразяването на вашата собствена личност, като изберете калъф, който отразява начина, по който мислите или това, което харесвате. Съвременните телефони са добре проектирани и изработени, но когато имате нов смартфон и всички останали имат същия модел, може да стане малко трудно да се направи разлика между вашия и чуждия. Представете си, ако пуснете телефона си в тълпа от хора. Ако телефонът ви е уникален, можете да го забележите много по-лесно. Проектирайте кейс по поръчка, за да подобрите външния вид на телефона си и да добавите малко повече цвят към него. Тъй като телефонът отразява основна част от вашата личност и е елемент, който остава с вас през цялото време, телефонът ви трябва да бъде нещо, което хората да гледат и веднага да разберат, че той ви принадлежи. Персонализираните калъфи могат да имат логото на любимия ви спортен екип, видео игра или телевизионно предаване.

Кой е по-добър твърдият или мекият калъф?

Твърдите калъфи се произвеждат от редица материали като дърво, метал, твърда пластмаса, мека пластмаса и всякакви други не-извиващи се здрави материали. Твърдата пластмаса е сред често използваните материали. Твърдите калъфи за телефони могат само да осигурят минимална защита на телефона. Те не защитават целия телефон, освен гърба и ръбовете му. В случай на силни механични удари, твърдият калъф най-вероятно ще се счупи. Всичко зависи от вида на материала. Налични са твърди калъфи в почти всички красиви цветове. Меките калъфи от друга страна предлагат здраво захващане на телефона и имат мек екстериор, съставен от плат, като платно, винил, кожа, филц и балистичен или PVC найлон. Меките калъфи имат своя набор от предимства, като повишена гъвкавост и устойчивост на пукнатини. Тъй като са изработени от по-тънки материали, меките калъфи са по-леки и по-лесни за транспортиране от твърдите калъфи. Също така меките кейсове са известни с това как по-ефективно поемат шокове и удари от твърдите калъфи.

Xiaomi Redmi K40 Pro – спецификации на модела

Redmi K40 Pro се захранва от процесор Qualcomm SM8350 Snapdragon 888. Задната камера се състои от тройна система с обективи: широка 64 MP основна камера, ултраширок 8 MP обектив както и 5 MP макро камера. Отпред ще откриете 20-мегапикселова широкакамера, която ще ви позволи да направите перфектното селфи при всяка светлина. Дисплеят се предлага с 6,67-инчов AMOLED екран с резолюция 1080 x 2400 пиксела. Той е защитен от Corning Gorilla Glass 5, докато PPI е 395. Смартфонът Redmi K40 Pro се захранва от несменяема Li-Po 4520 mAh батерия. Той се предлага с бързо зареждане 33W, с помощта на което зарядът на устройството може да достигне 100% само за 52 минути. Допълнителни характеристики, които смартфонът предлага са пръстов отпечатък (монтиран отстрани), акселерометър, жироскоп, близост, компас, цветен спектър и барометър. Redmi K40 Pro се продава със следните характеристики спрямо памет: 128GB ROM и 6GB RAM, 128GB ROM и 8GB RAM, 256GB ROM и 8GB RAM.