+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за ZTE

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Огромна селекция от калъфи за ZTE смартфони

Разглеждайки нашия онлайн магазин ще попаднете на широка гама от аксесоари специялно произведени да подхождат на Вашия ZTE смартфон. Калъфите, които Ви предлагаме са от високо качество, така че успешно да защитят вида и стойността на смартфона Ви. Силиконовият калъф, който имаме, е известен с гъвкавостта и лекотата си и е идеален за хората, които същевременно са изключително внимателни, но се страхуват от случайни наранявания. Също така преслагаме калъф тип тефтер, който ще осигури допълнителната защита на дисплея. В допълнение имаме огромна селекция от дизайни, които са подбрани по начин да харесат на всекиму, но предлагаме и варианта Вие самите да проектирате оригинален дизайн като качите исбран от Вас образ.

Предимствата от използването на калъф за ZTE смартфон

С покачването на цените на днешните смартфони, изискаването на калъф за смартфон е задължително, за да осигурите допълнителна защита, имайки предвид, че сам по себе си смартфона е изключително уязвим. Калъфът ще му даде по-дълъг срок на годност като предпазва ценните вътрешни и външни компоненти. Но знайте, че не винаги обещава ефективнаат защита на дисплея, за да осигурите максимална защита най-добре е да инвестирате в екранен протектор. Ако сте от хората, които често сменят смартфона си, калъфът ще Ви даде възможността да го смените в най-добрия му вид и стойност. Или пък вече случайно сте го наранили и искате той да бъде привлекателен, като имате калъф, той ще предостави втори живот на смартфона. Също така световният пазар е пълен с най-различни дизайнерски калъфи, включително и нашият онлайн магазин, където може да намерите дизайн, който ще Ви помогне да изразите себе сред тълпата от хора със същия модел смартфон.

Описание на марката ZTE

Като световен лидер в индустриите на телекомуникации и информационни технологии, марката ZTE стартира през 1985 г. и има за цел да предоставя на потребителите интегрирани иновации от край до край, за да подобри техния начин на живот и стойност.

Има няколко причини, които ви подтикват към покупка на нови кейсове или калъфи за смартфони ZTE. Тук сме описали някои от тях.

Калъфите и кейсове за ZTE не струват много

Калъфите и кейсове за смартфони ЗТЕ не са толкова скъпи, колкото си мислите. Нормално е аксесоарите, които излизат направо от компанията изработила самия телефон, да струват много повече, но има много производители, които предлагат тези аксесоари на добри цени.

Калъфите и кейсове за ZTE не само защитават телефона ви

Днес тези продукти добавят нещо повече от защита на устройството ви. Има специални модели, които действат като захранваща батерия, стойка и имат вграден 3.5 мм жак за слушалки. По този начин те могат да направят много повече от това да предпазват.

Калъфите и кейсове за телефон скриват драскотините/счупване

Всички знаем историите на смартфоните си - изпусканията, намокрянето и т.н. В деня, в който ги купите и разопаковате, всички те са блестящи и ви се иска да ги запазите така завинаги. Но когато се появят драскотини и вдлъбнатини, време е да вземете мерки. Ако екранът е здрав, поставянето на силиконово гръбче или кейс например ще направи смартфона ви да изглежда чисто нов.

Персонализиране

Не искате вашият телефон ZTE да е еднакъв с всички останали от този модел? Тогава изберете персонализирани кейсове и калъфи. Цветовете може да изберете сами, както и самата картинка, снимка или надпис. Със сигурност ще получите уникален и качествен дизайн, различен от универсалните модели. Онлайн магазинът Etuo.bg предлага тази опция за своите клиенти. Цената не е висока и това ще ви позволи често да се появявате с нови кейсове за вашия ZTE.

Не всички телефони идват със застраховка

Когато купувате смартфон, боравите с него изключително внимателно. И точно когато планирате да вземете кейс или друг аксесоар със защитна функция, смартфонът пада. Това е изключително неприятно, затова ви съветваме веднага след покупката да посетите Etuo и да изберете някой от многото варианти гърбове или флип модели за ZTE, като по този начин ще застраховате своя телефон.

Създаването на уникален аксесоар за вашето устройство може да стане само за няколко минути. Може да го персонализирате като използвате най-красивите си снимки от най-съкровените си спомени. След като приключите вашето устройство ще изглежда като произведение на изкуството, което можете с гордост да покажете на всички.

Вашият персонализиран гръб за телефон е чудесен начин да отбележите събития като рождени дни и семейни тържества или да направите подарък, който приятелите и семейството ви никога няма да забравят.