+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за ZTE Blade 10 Smart

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Нуждае ли се моя ZTE Blade 10 Smart от кейс?

Всеки притежател на смартфон се пита този въпрос. С покачването на стойността на днешните смартфони и колко скъпо може да ви излезе да го ремонтирате в случай на повреда, ние от etuo.bg силно ви препоръчваме да закупите кейс. Смартфоните идват със стилни и елегантни дизайни и вие не искате да ги покривате? Разгледайте селекцията ни от прозрачни калъфи, които ще добавят слой защита на телефона, но няма да покрият неговия оригинален дизайн. Друго нещо, което може да спира някои от вас да закупят е калъф е колко обем ще добави аксесоарът към устройството. Някои кейсове като бронираните или калъфите тип книга ще увеличат размера и тежестта на вашия смартфон, но има много кейсове, които са тънки и същевременно издръжливи. Можете да разгледате широката ни гама от дървени, пластмасови и силиконови калъфи. Вземете правилното решение и осигурете нужната защита на вашия телефон с помощта на аксесоарите от etuo.bg.

Защо да закупя дървен кейс за своя ZTE Blade 10 Smart?

Независимо дали става въпрос за iPhone 6, 7, 8 Plus, Galaxy или ZTE и т.н., всеки калъф за телефон от дърво е различен, защото всяко парче дърво е уникално, което означава, че всеки калъф никога не е същият. Дървените калъфи за телефони трудно се чупят или разпадат с течение на времето. Те могат да издържат на падане, плъзгане или падане по подовите настилки. Всъщност всеки калъф е проектиран перфектно, за да бъде дълготраен, устойчив на удари и защитен от изсъхване. Кейсовете за телефони от дърво предлагат защитата и уникалността, от която се нуждаете. Имате много възможности за избор, когато става въпрос за калъфи за телефони от дърво, тъй като има различни дървени материали. Ако искате тъмен калъф за телефон, тогава можете да изберете от орех, зебра или розово дърво, но ако обичате по-светлите, тогава черешата или бамбукът са идеални за вас. Дървото става лъскаво и по-добро с течение на времето.

Как да се грижа за своя дървен калъф?

За разлика от пластмасовите калъфи за телефони, дървените кейсове изискват допълнително специално внимание, когато става въпрос за почистване и грижи. Като един от най-деликатните калъфи за телефони, те никога не трябва да бъдат потапяни във вода или дори да се използва почистващ продукт директно върху тях. Първо, извадете смартфона си от калъфа. Сега използвайки мека микрофибърна кърпа, избършете външната и вътрешната страна на кейса, като премахвате прах, замърсявания и отломки. Използвайки друга чиста кърпа от микрофибър, почистете и смартфона си. Микрофибърът е най-добрият материал за използване за почистване на вашия дървен калъф за телефон поради факта, че той лесно абсорбира мръсотията и маслата и не причинява груби драскотини върху кейса. При упорити или лепкави петна, можете да добавите няколко капки оцет към кърпата и с нея да почистите деликатно петната.

ZTE Blade 10 Smart – спецификации на устройството

Новият ZTE Blade 10 Smart е с вас във всяка ситуация и благодарение на мощната си батерия никога няма да ви подведе. За да извлечете най-доброто от вашето устройство, разнообразни AI системи ви поддържат, независимо дали камера, батерия или процесор, с Blade 10 Smart винаги получавате най-доброто представяне от телефона и ежедневието си. Батерията с голям капацитет с интелигентна енергоспестяваща технология обещава още по-дълъг живот на батерията и по този начин още по-голяма издръжливост през целия ден. Страхотната батерия от 5000 mAh поддържа 18W бързо зареждане и има OTG обратно зареждане. Насладете се на вашия интелигентен живот с модерната технология за изкуствен интелект. Механизмът за оптимизация на AI гарантира уникално потребителско изживяване въз основа на вашето поведение при използване. Независимо дали става дума за видео, селфи или игри - вашият смартфон анализира сценарии в реално време и винаги прави правилните настройки.