+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за ZTE Blade A5 (2020)

Кейсове за ZTE Blade A5 (2020)


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът ZTE Blade A5 (2019), е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да избера подходящ кейс за своя ZTE Blade A5?

Забелязали сте, че на пазара има огромен избор от защитни аксесоари за всякакви модели смартфони. Търсите подходящия за своя ZTE Blade A5, но не навсякъде има калъфи за точно този модел смартфон. Ние от etuo.bg искаме всеки притежател на смартфон независимо от колко е популярен модела или марката да има възможността да му осигури нужната защита. Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от видове кейсове, които идват с най-различни дизайни. Каним ви да разгледате колекцията ни от калъфи, които основно се различават по материала, от който са изработени, и тяхната щампа. В случай, ве не можете да откриете кейс, който ви допада, използвайте нашата онлайн апликация, която ще ви помогне да проектирате напълно оригинален калъф..

Каква е разликата между твърдия и мекия калъф?

Основната разлика между тези два вида кейсове се състои в материалите, от които са изработени. Меките калъфи са типично изработени от някакъв вид силикон или гума, или комбинация като TPU. Твърдите от друга страна са най-често произведени от различни видове пластмаса. Пластмасата масово се произвежда и е изключително мултифункционален материал, затова най-голямото предимство на твърдите кейсове е, че ще можете да изберете от разнообразие от дизайни. Пластмасовите калъфи са най-лесни, когато става въпрос за принтиране и прилагане на щампи. Едно нещо, което може да бъде значителен недостатък при твърдите калъфи, е че те не са толкова добри в поглъщането на механични удари. Меките кейсове предлагат по-добра издръжливост и гъвкавост и ще бъде много по-добри в поемането на тежки удари. В случай, че изпуснете смартфона си на земята, мекият кейс ще защити по-ефективно устройството в сравнение с твърдия. Нашият сайт предлага и двата вида калъфа и ви каним да разгледате селекцията ни, така че да осигурите сигурната защита на вашия телефон.

Какви са ползите от закупуването на флип калъф?

Може би смятате, че флип калъфите са най-непрактичните аксесоари за телефони? Да трябва да отваряте и затваряте кейса всеки пък като използвате смартфона ви се вижда изключително досадно? Тези мнения не са невалидни обаче този вид калъфи имате толкова много други предимства, че те надвишат недостатъците. Флип калъфите са един от най-добрите аксесоари, с които можете да оборудвате и защитите своя смартфон. Те покриват както гърба и страните на устройството, така и дисплея. По този начин вие можете да бъдете спокойни, че телефонът ви няма да бъде надраскан или наранен и той ще запази своя оригинален вид и стойност за дълго време. В допълнение на тези защитни качества, флип кейсовете могат да бъдат мултифункционални. В днешно време ще откриете, че доста от тях притежават допълнителни характеристики. Някои от тях са джобчета за карти и банкноти или стойка, която ви позволява да поставите телефона в идеално положение за гледане на филми и играене на игри. Даже можете да намерите флип калъфи, които предлагат малък екран отпред, с помощта на който можете да виждате часа, времето и да отговаряте на входящи обаждания.

ZTE Blade A5 (2020) – технически параметри на устройството

Blade A5 2020 е оборудван с 6.088-инчов HD Waterdrop Notch дисплей. Целият екран без граници осигурява завладяващо гледане. С двойни камери (13MP + 2MP) и 8MP предна камера можете лесно да заснемете всички вълнуващи моменти по всяко време и навсякъде. Неговият Octa-core CPU осигурява силна производителност, с който лесно можете да управлявате множество задачи. Голямата батерия от 3200mAh е оборудвана с интелигентен енергоспестяващ двигател, който открива и ограничава поведението с висока консумация на енергия и предотвратява претоварването на процесора. Алгоритъмът за разпознаване на лица AI се използва за откриване, идентифициране на текстури на лицето и извършване на интелигентно съвпадение с висока прецизност, за да се постигне бързо отключване на смартфона без да има нужда да въвеждате паролата си.