Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

  ЛЮБИМИ ()

Карти памет

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво ще откриете на Etuo.bg

Ако търсите ефективно решение за запис, съхранение и трансфер на данни, с което да подобрите работата на мобилното си устройство, можете да поръчате от нашите маркови флаш памет microSD. Не се колебайте, изберете флаш карта от онлайн магазин Etuo на най-достъпни цени. Ние обещаваме високо качество и функционалност на аксесоарите си, така че всеки клиент да бъде удовлетворен.

За какво служат мемори картите

Използвате смартфона си пълноценно. Той е вашият мини компютър, портативна камера, конзола за игри и GPS навигация. Обичате да снимате, а и на телефона си имате инсталирани безброй полезни приложения. За съжаление, вътрешната памет на телефона ви е пълна. Във вашия случай имате две алтернативни решения:

  • - триете част от важните за вас данни и апликации;
  • - сдобивате се с един от нашите аксесоари - карта памет.

Не е нужно да се лишавате от файлове и функционалности, за да освободите паметта. Просто разгледайте нашите micro SD карти.

Кои са техните характеристики

Изборът на подходящ носител за запис и съхранение на данни оказва влияние и върху производителността на вашия смартфон и таблет. Ето защо в онлайн магазин etuo.bg сме подбрали висококачествени MicroSDHC и Micro SDXC флаш четци на доказани марки. Те се различават по своя капацитет (от 8 ГБ, 16 ГБ, 64 ГБ и над 128 GB), модел, класове, скорост на четене и запис. Техните характеристики са енергонезависимостта, отсъствието на движещи се частици, добрата устойчивост на механични наранявания, ниската латентност, техният размер и капацитет.

Защо да изберете карта памет с адаптер

SD четците се предлагат в два популярни размера, традиционните SD и microSD. От кой вид се нуждаете, зависи от вашето устройство. Повечето без огледални камери, DSLR и компактни камери използват SD, докато microSD се използват в екшън камери, дронове и смартфони. Повечето microSD четци се доставят с адаптер - microSD се включва в адаптера и след това може да се използва с всеки стандартен четец на SD карти.