LED Ринг лампи за селфита

В наличност Свий
В наличност Свий

Допълнително LED осветяване на камерата

Колкото и да е добър смартфонът ви, проблемът с качеството на снимките през нощта си остава. Независимо от скоростта на снимане и разделителната способност, най-голямото предизвикателство продължава да бъде осветеността. Лошите атмосферни условия или използването на телефона в стая са враг на хубавите снимки. Автоматичният режим за пускане на светкавицата или използването на филтри за обработка са решение, но във втория случай се изискват и умения, с които не разполага всеки. За щастие от скоро на пазара има един чудесен аксесоар, създаден именно с целта да даде допълнително осветяване. Той представлява устройство с външни LED светлини, което се закрепя за корпуса на телефона. Монтажът става за броени секунди и е изключително лесен. Предимство е и, че е съвместим с всички устройства и не се изисква никакъв софтуер, за да започне да работи. Не пречи на работата на камерата и е с компактни размери. Тази външна лампа се побира в джобовете ви и именно компактният размер я прави ценен помощник за качествени селфита или снимки в ниско осветена среда. Това един чудесен оригинален подарък за всеки, който обича да снима.

Външна LED лампа за вашето селфи

Можете да поръчате това ново и много полезно приспособление за своя смартфон. То се монтира лесно, можете да го използвате за предната или задна камера, а размерите му го правят предпочитан помощник за снимките ви. Качеството на този продукт е гарантирано от неговите производители. В сайта предлагаме аксесоари за всички модели смартфони и таблети и тъй като изборът е наистина огромен – разгледайте и сравнете няколко предложения, преди да поръчате.

Външна LED лампа

RING LED е модел, който има универсално приложение. Може да се постави на корпуса на телефона и да даде светлина, в пъти по-силна от светкавицата. Той се слага с клипс и това г прави перфектен за осветяване на помещения като каравани или палатки. Ето как можете да зарадвате и любителите на туризма. Устройството е с три режима на работа, вкл. пулсираща светлина. Ако го комбинирате с някой друг аксесоар от etuo.bg ще направите истински полезен подарък. А и ще преоткриете удоволствието да снимате.