+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

LG K10 - калъф за телефон Flex Book - син (81226)

Оценка: 4.8   (5)
Цена: 19,90 лв.
Наличност 2 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 5,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  
  ДОБАВИ В ЛЮБИМИ

Гъвкави флип кейсове тип книга от селекцията Flex Book - двустранни калъфи за смартфони и таблети

Flex Book е серия от хоризонтални флип калъфи за смартфони и таблети. Тя е предназначена за почитателите на стилни, ергономични и практични принадлежности за мобилни устройства. Включените в нея GSM аксесоари се предлагат в две основни разновидности: едноцветни и декорирани с щампа.Двустранните кейсове тип книга са произведени от висококачествени материали. Корпусът им е направен от гъвкав и дълготраен термополиуретан - TPU. Той се откроява със силна адхезия. Техните двукрили корици са изработени от издръжлива еко кожа. Те са меки и приятни на допир. Осигуряват удобно захващане с ръка, без нежелани плъзгания по дланта. Хоризонталният кейс е снабден със специално проектирани изрези за бутоните и конекторите на конкретния модел, за който е предназначен.Неговото основно предимство се изразява в цялостната протекция, която предлага. Предпазва от замърсяване, захабяване и надраскване както екрана, така и гърба на апарата. Дори поема частично удара, получен при неволното му изпускане на земята. Друго полезно качество на това универсално пособие е свързано със способността му да се сгъва в стойка за смартфон/таблет.Ако търсите елегантен и многофункционален калъф с формата на книга, разгледайте гъвкавите флип кейсовете за телефон от колекцията Flex Book.  Информация за производителя
Начин на доставкаВреме за транспортПлащане в авансНаложен платеж

Доставка до офис на ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 5,9 лв. 7,9 лв.

Доставка до адрес - ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 6,9 лв. 8,9 лв.


Безплатна доставка е налична за поръчки над 100 лв.

Повече информация (https://www.etuo.bg/dostavka-plashtane)

Продуктите, закупени от нашия магазин могат да бъдат заменени или върнати. Имате право да върнете закупени продукти в рамките на 30 календарни дни от получаване на поръчката. В този период няма нужда да посочвате причина за връщането. Необходимо е продуктите да бъдат в състоянието, в което сте ги получили. Персонализираните продукти не подлежат на връщане и замяна.

Повече информация (https://www.etuo.bg/razmyana-na-stoki-ili-otkaz-ot-dogovora)

  Гъзина, 25 февруари 2020 г.

  Герчо, 10 август 2019 г.

  Цика, 15 април 2019 г.

  Зизу, 4 ноември 2018 г.

  Костадина, 23 август 2018 г.

Вашата оценка


Съгласен съм с обработката на личните ми данни* още ... Администраторът на личните данни е HS-trade sp.z o.o. с. к. със седалище в Познан на ул. Druskienickiej. Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност, за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите дос Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите достъп до личните си данни и да ги коригирате и изтриете. Предоставянето на лични данни е доброволно.
  • тип калъф: книги
  • марка на устройството: LG
  • модел на устройството: K10
  • Производител / серия: etuo Flex Book
  • Цвят / модел: един цвят / без модел, син

Купете също