CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Motorola Moto G30 - фолио на гърба на телефона etuo 3D Shield Back (479037)

Оценка:  4.3
(4)
Цена: Промо цена 16,72 лв. Редовна цена 20,90 лв. including VAT 23%
Наличност > 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 6,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  
etuo 3D Shield Back

Защитно фолио за гърба на смартфон etuo 3D Shield Back

 

Etuo 3D Shield Back е защитно покритие за гърба на смартфона ви срещу надраскване. Можете да го използвате вместо калъф за телефон, ако искате да запазите оригиналния вид на устройството си. Etuo 3D Shield Back се предлага в точно определени варианти за всеки модел смартфон. Благодарение на това, той осигурява пълен комфорт при използване, без да блокира достъпа до елементи като камерата, функционалните бутони или порта за зареждане.

 

Предимства на 3D защитното фолио на etuo:

  • Лъскава повърхност;
  • Гладкo на допир;
  • Сух монтаж;
  • Оптимална дебелина;
  • Прецизни изрязвания.
Защитно фолио за гърба на смартфон

Защо да използвате фолиото etuo 3D Shield Back?

 

Дори и да полагате специални грижи за телефона си, при използването по повърхността му ще се появят грозни драскотини. Ако не искате да използвате допълнителен калъф за смартфон, тънкият и почти невидим etuo 3D Shield Back може да бъде алтернатива. Той покрива изцяло задната част на устройството, включително изрезите за външните му компоненти. Предпазва калъфа от надраскване, ожулване и замърсяване. Благодарение на идеално гладката си повърхност, той създава впечатление за допир до действителния корпус на устройството.

 

Ще получите защитното фолио etuo 3D Shield Back в комплект с подложка за нанасяне и фиксиращи стикери. Щитът е под формата на по-голям лист, чийто интелигентен контур улеснява перфектното му поставяне върху корпуса на телефона. Имате възможност да изберете дали да позиционирате с Easy App KIT или с Easy App PLUG.

Etuo 3D Shield Back - правилен монтаж:
  Информация за производителя