+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Персонализирани кейсове Alcatel

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Създайте калъф за телефон Alcatel със собствен уникален дизайн

Имате телефон Alcatel и си търсите предпазен аксесоар за него. Нуждаете се от кейс, който да изглежда добре и да осигурява високо ниво на защита. За ваше улеснение имаме специално предложение, намиращо израз в интуитивно уеб приложение, чрез което можете да създадете дизайн за калъф по ваш вкус и предпочитание. За да се възползвате от офертата, просто отворете онлайн апликацията. Изберете модела на мобилното си устройство, качете/добавете графика или снимка с добро качество. След което напаснете изображението с размерите на шаблона. Можете да включите и текстови надпис – любима мисъл, фраза или послание. Преди да завършите поръчката, внимателно огледайте творението си. Ако всичко е наред, можете да финализирате заявката. И воала, получавате калъф по ваш дизайн.

Нужна ли ни е протекция за Алкател смартфон?

Смартфоните са част от съвременното ни ежедневие. Използваме ги за разговори, правене на снимки/видеа, сърфиране в интернет, GPS навигация, дори за пазаруване. Поради честата и разнообразна им употреба, всекидневно те са изложени на множество рискове за появата на различни механични и експлоатационни повреди. Ето защо, ако искаме да използваме оптимално любимия си телефон, е редно да му осигурим адекватна протекция. В тази връзка, в нашия магазин ще откриете разнообразие от защитни принадлежности, предотвратяващи надраскване, захабяване, замърсяване и дори счупване на GSM апарата.

Alcatel – френски производител на мобилни устройства

Alcatel е френска компания производител на телекомуникационно оборудване. През годините добива широка популярност и днес един от реномираните брандове в бранша. Предлаганите от него мобилни устройства се отличават с добро съотношение на качество и цена. Те са предпочитани от все повече потребители по света. Ако притежавате смартфон от тази марка, можем да ви предложим страхотно решение за неговата защита и декорация. Просто разгледайте опцията за създаване на калъфи с кастъмизиран от вас дизайн - с ваша снимка, надпис или графика.