Персонализирани кейсове Alcatel 1SE (2020)

В наличност Свий

Как да създам оригинален кейс за своя Alcatel 1SE 2020?

Избирането на кейс за телефон не е по-различно от избирането на блуза или дънки. Трябва да се прекара достатъчно време, че да откриете точно това, което искате. Ние от etuo.bg много добре разбираме, че не всеки подбран от нас калъф ще Ви допадне и затова с цел да подкрепим креативността и въображението Ви Ви предлагаме да проектирате свой собствен калъф. Стартирайте нашата апликация и изберете модела на устройството. След това множество врати се отварят да изразите себе си с дизайна, който създадете. Можете да качите изображение, снимка или пък графика. Можете и да добавите текст, надпис, цитат и дори своите инициали.

Защо да създам кейс за телефона си?

Всеки кейс бъдейки той проектиран от Вас или нас ще бъде великолепен подарък за Вашия телефон, защото той ефективно ще защити устройството от всякакъв вид механични наранявания. Най-вече кейсът ще успее да запази оригиналната стойност и вид на телефона, така че Вие да можете да му се радвате възможно най-дълго време. Проектиран от Вас калъф е още по-специален подарък, защото той перфектно ще пасне не само на телефона, но и на Вашия индивидуален стил. Също така можете да създадете калъф за телефона на Ваш близък по случай рождения им ден или пък друг специален ден. Добавете в дизайна Ваша любима снимка заедно и го завършете със специален надпис или сантиментален текст.

Alcatel 1SE 2020 – особености на модела

Трансформирайте снимките си с тройната камера на AI на Alcatel 1SE 2020, която улавя най-важните Ви спомени. Неговите 13MP AI, 5MP супер широкоъгълни и 2MP за дълбочини камери Ви позволяват да заснемете всяка ситуация при ярко или слабо осветление. Подобрете живота си с ултрабърза Octa-Core обработка, която може да се справи с игри, стрийминг, заснемане и по-безпроблемно и да издържи цял ден с батерия от 4000mAh. Открийте дисплей, който Ви привлича с разширен 6,22-инчов HD + обширен дисплей и блести с докосващите се набраздени радиални детайли, които улавят светлината.