Персонализирани кейсове Alcatel 3L (2020)

В наличност Свий
В наличност Свий

Alcatel 3L 2020 – проектирайте свой собствен калъф

Нашият онлайн магазин подкрепя креативността на клиентите си и затова се е погрижил да Ви предостави възможността сами да проектирате калъф за Вашия Alcatel 3L 2020. Ние разбираме, че има случай когато клиентите ни не одобряват вече подбраните ни дизайни и затова etuo.bg предлага своя семпъл за използване съветник, който ще проектира мечтания Ви калъф. От Вас се изисква да направите две неща: първо качете изображението, което бихте искали да бъде принтирано на калъфа, и второ позиционирайте го върху виртуалния калъф. За всичко останало ще се погрижим ние и съветникът, така че калъфът да изглежда точно както си го представяте до последния детайл.

Каква е ползата от създаването на уникален калъф

Като създадете свой собствен калъф, Вие не само ще притежавате оригинален аксесоар, но и ще осигурите нужната защита за смартфона си. Всичките ни калъфи са изработени от висококачествени материали, така че перфектно да прилегнат по гърба на модела смартфон и ефективно да защитят смартфона от най-различни механични наранявания и сблъсъци. Калъфът успешно ще поеме шока при удар на смартфона със земята, ще предпази ценните му вътрешни компоненти и ще запази оригиналната стойност на смартфона. Също така можете да проектирате калъф, изобразяващ щастлив момент, с цел да го подарите на Ваш любим човек или пък сътворете калъф с логото на Вашия бизнес с цел допълнителна реклама. Откроете се от тълпата хора със същия модел смартфон като създадете уникален калъф с помощта на etuo.bg.

Alcatel 3L 2020 – особености на модела

Alcatel 3L е едно новите попълнения на марката през 2020г. и идва с изключително атрактивни характеристики. Правете снимки на друго ниво с 48-мегапикселова камера, макрокамера с 2 МР и 5-мегапикселова супер широкоъгълна камера. Снимайте с часове с помощта на окта-ядрения процесор и 4000mAh батерия на Alcatel 3L 2020. Обгърнете се с ярките визуализации на 6,22-инчовия HD + Vast дисплей и съотношение на страните 19: 9. С паметта си от 4 GB RAM и 64 GB ROM, Вие нямате да имате проблем да складирате всичките си снимки, видеа, игри и приложения.