Персонализирани кейсове Alcatel 3X (2020) 

(Брой продукти: 2)
Сортиране
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
Alcatel 3X (2020) - създайте персонализиран калъф FLEXmat Case - бял

Направи дизайн FLEXmat Case

Alcatel 3X (2020) - създайте персонализиран калъф FLEXmat Case - бял

Промо цена 32,22 лв. Редовна цена 37,90 лв.
Alcatel 3X (2020) - създайте персонализиран калъф Soft Flex - черно ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн Soft Flex

Alcatel 3X (2020) - създайте персонализиран калъф Soft Flex - черно

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
 

Създай калъфа на мечтите си за Alcatel 3X

Омръзнало ли Ви е да имате смартфон, който много други хора имат? Искате да се откроите със тилен калъф, но все не можете да харесате дизайн? Нашият уебсайт се радва да Ви предложи възможността Вие самите да проектирате калъф, който не само ще вдъхне живот на устройството, но и ефективно ще го предпази от наранявания. Бъдете различни и освободете въображението си като създадете уникален калъф чрез нашия онлайн магазин.

Нужно ли е да проектирам калъф?

Една от основните причини да сътворите оригинален калъф е, че ще имате възможността да бъдете различни. В днешно време производителите на смартфони пускат на пазара няколко дизайна, от които може да изберете, което довежда до резултата потребителите да притежават един и същ смартфон като останалите. Като изберете да проектирате свой уникален калъф, Вие ще можете да се изразите креативно и да се откроите от тълпата. Друга също така атрактивна причина да проектирате калъф с помощта на нашия уебсайт е, че това може да бъде фантастичен подарък за Ваш любим човек. Или пък използвайте нашия съветник за допълнителна реклама на Вашия бизнес като проектирате калъф с логото Ви.

Alcatel 3X – особености на модела

Без значение какво носи денят, бъдете готови с около 16-мегапикселова AI квадратура, която улеснява прекрасното прекратяване на всеки сценарий и споделянето на Вашия свят. Заснемете пълната ширина, дълбочина и детайлност на Вашите преживявания без усилия с 5MP широкоъгълен обектив и 2MP макро лещи. Преглеждайте съдържанието, което Ви пленява на безкрайно потапящ 6,52-инчов HD + Vast дисплей с гладко течно 2.5D стъкло. Насладете се на това, което обичате с часове с дълготрайна батерия от 5000mAh. Използвайте енергоефективния процесор Octa-Core на Alcatel 3X, за да предавате HD съдържание, да играете игри и други със задоволителна гладкост. Запазете всички Ваши основни снимки и видеоклипове с 4GB RAM и 64GB ROM.