CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Allview

В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте собствен уникален дизайн за калъф на смартфон Allview

Притежавате смартфон Allview и вероятно се нуждаете от предпазен аксесоар за неговата протекция. Търсите калъф за телефон с високо ниво на защита и с прилична визия. Посещавайки нашия онлайн магазин, навярно ви е направило впечатление, че разполагаме с огромно разнообразие от защитни пособия. За да ви улесним в избора, на вашето внимание представяме специална апликация, чрез която можете да създадете собствен дизайн за кейс – с ваша снимка, надпис или графика. Ето какво трябва да направите. Отворете уеб приложението, изберете модела и марката на вашия GSM апарат. Добавете/качете изображение с добро качество. Внимателно напаснете файла с размерите на зададения образец. По желание можете да включите и кратък текст – любима фраза, мисъл или послание. Това е всичко – с няколко клика създавате къстамизиран калъф, по ваш вкус и предпочитание.

Защо ни е нужна протекция за Allview телефон?

Всеки телефон, бил той и с марката Allview, се нуждае от надеждна протекция. Това е така, защото мобилните устройства ежедневно са изложени на много опасности и рискове. Използваме смартфоните си за разговори, интернет, игри, снимане, навигация, дори за пазаруване. С тази разнообразна и честа употреба телефоните са уязвими на различни механични повреди. Ето защо е нужно да се помисли за тяхното обезопасяване. В тази връзка, за ваше удобство, сме селектирали висококачествени предпазни аксесоари, с които ефективно да предпазите вашите апарати от драскотини, замърсявания и счупвания. А с нашето специално онлайн приложение ще можете да декорирате избраните от вас кейсове с щампа по ваш дизайн.

Allview – марка мобилни устройства

Allview е румънска компания производител на електроника – предимно смартфони, таблети и ноутбуци. През годините брандът се опитва да се наложи на пазара за телекомуникационно оборудване и в наши дни може да се похвали с все повече привърженици. Ако търсите кейс за телефон Allview, разгледайте нашите предложения за предпазни калъфи.