CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Кейсове по поръчка за Apple

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как сами да създадете дизайна на своя калъф за iPhone

В нашия магазин ще откриете огромно разнообразие от калъфи за Епъл мобилни устройства. Нещо повече, чрез нашата онлайн апликация сами можете да направите дизайна за избрания от Вас кейс и то на достъпна за Вас цена. За целта отворете уеб приложението Wizard, селектирайте модела на Вашия смартфон, качете/добавете Ваше изображение и го напаснете към размерите на шаблона за печат. Ако желаете, можете да добавите надпис – любима ваша фраза, послание или мисъл. Преди да пуснете заявка за отпечатване, огледайте внимателно творението си. В случай че сте доволни от получения краен резултат, просто финализирайте поръчката. И така, с няколко клика, създавате специален персонализиран дизайн за своя телефон на Apple. Проектираните от Вас гръбчета за телефон могат да бъдат съвместими с тези iPhone модели:

  • - 11;
  • - 12;
  • - 7;
  • - xs, xr, x.

Защо персонализираните калъфи са толкова популярни

Персонализираните кейсове за iPhone стават все по-популярни, защото чрез тях всеки потребител може да изрази себе си и своя стил. Като си направите собствен дизайн Вие най-накрая ще се отличите с нещо напълно оригинално. Може да бъде много трудно да намерите вече проектиран калъф, който съвпада със собствения Ви стил. Затова нашия онлайн магазин etuo.bg подкрепя Вашето креативно мислене и Ви подкрепя в начинанието да бъдете дизайнер на своя кейс. Не само това, но и както всеки друг гръб за телефон, персонализирания кейс също ще помогне в осигуряването на ефективната защита на Вашия iPhone.

За какви поводи са подходящи персонализираните кейсове

Персонализираните калъфи за Apple устройства (iPhone, iPad) са изключително универсални аксесоари, защото могат да бъдат перфектното допълнение за най-различни поводи. Можете да създадете кейс за iPhone за Ваш близък за техния рожден ден. Това би бил перфектния подарък, ако добавите Ваша любима снимка заедно в дизайна и дори добавите сантиментален текст. Защо не проектирайте кейс с логото на Вашия бизнес? Разпространете го сред своя персонал и по този начин ще можете допълнително да рекламирате компанията. Друга приятна изненада е ако създадете калъф за специален празник, например, 8-ми март, 3-ти март или пък Коледа. Изработката на всички кейсове е от високо качество и обещава да украси Вашия Айфон или Айпад, така че да се откроите с уникален аксесоар.