+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

персонализиран кейс Apple

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

 

 

Направете собствен дизайн на кейс за Iphone

В нашия магазин ще откриете огромно разнообразие от калъфи за iPhone. Нещо повече, чрез нашата онлайн апликация сами можете да направите дизайна за избрания от вас кейс. За целта отворете уеб приложението Wizard, селектирайте модела на вашия смартфон, качете/добавете ваше изображение и го напаснете към размерите на шаблона за печат. Ако желаете, можете да добавите надпис – любима ваша фраза, послание или мисъл. Преди да пуснете заявка за отпечатване, огледайте внимателно творението си. В случай че сте доволни от получения краен резултат, просто финализирайте поръчката. И така, с няколко клика, създавате къстамизаран дизайн за калъф на телефон Apple.

Имат ли нужда от защита смартфоните Apple?

Смартфоните на Apple са изключително качествени, затова и цената им e висока. А скъпите продукти, макар и да са надеждни, се нуждаят от специална протекция и поддръжка. Това се отнася и за Айфон. Той е много от повече от обикновен телефон – мнозина от почитателите му го определят като истинска находка. С него можете да провеждате разговори, да снимате, да сърфирате в интернет, да пазарувате и какво ли още не. Мултифункционалната му употреба, обаче често е предпоставка за възникването на различни механични повреди. Ето защо е добре да се помисли за неговото обезопасяване. И за да ви помогнем в това важно начинание, сме подбрали първокласни аксесоари, с които да защитите любимия си iPhone от надраскване, ожулване, замърсяване и дори счупване. Но това далеч не е всичко. С нашето иновативно приложение Wizard, вие получавате възможност да създадете собствен дизайн на кейс за неговата защита и декорация.

Apple Inc. - компания за потребителска електроника, софтуер и онлайн услуги

Епъл е легендарна американска компания за потребителска електроника, софтуер и онлайн услуги. През годините брандът добива неимоверна популярност и репутация. В наши дни се радва на много доволни клиенти и почитатели по целия свят.