CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Apple iPad 10.2 (2020)

В наличност Свий
В наличност Свий

Как да проектирам свой собствен кейс за своя iPad?

Създаването на оригинален кейс не е никак трудно и няма да заеме прекалено много време, ако имате ясна идея за какъв дизайн искате да направите. Като сте на нашия уебсайт, стартирайте апликацията за проектиране на кейс и изберете модела на мобилното устройство, за което ще проектирате калъф. След това имате три различни неща, които можете да добавите към своя дизайн – текст/надпис, снимка, изображения или добавете графика от вече приготвената от нашия екип папка. В случай, че изберете да прикачите свое изображение или снимка, уверете се, че то е ясно и с висока резолюция.

Защо персонализираните калъфи са толкова популярни?

Персонализираните кейсове добиват популярност за последните 5 години, поради свободата, която осигуряват на притежателите на смартфони и таблети. Не всеки ще намери идеалния калъф за тяхното устройство, докато разглеждат най-различни магазини за аксесоари за телефони и таблети. Вместо да прекарате часове наред в търсене на перфектния калъф за Вашия таблет, можете да създадете свой собствен оригинален кейс. Тази опция Ви позволява да изразите себе си креативно и да проектирате кейс, който идеално ще пасне на стила Ви. Проектиран от Вас калъф може да бъде и чудесен подарък за Ваш близък.

Apple iPad 10.2 – особености на модела

С iPad работата е много бърза и безпроблемна. Редактирайте документ, докато разглеждате нещо в мрежата и едновременно се обадете на колега с FaceTime. Прикачете интелигентна клавиатура в пълен размер за удобно писане. А за задачи, които изискват по-голяма прецизност, поддръжката за тракпад или мишка допълва познатото Multi-Touch изживяване на iPad. Всичко, което гледате на iPad, изглежда и звучи страхотно, благодарение на 10,2-инчовия Retina дисплей и стерео системата. Без значение как заснемате Вашите снимки и видеоклипове - с 8MP задна камера или FaceTime HD предна камера, ще е удоволствие да ги редактирате на големия, завладяващ екран на Вашия iPad.