Персонализирани кейсове Apple iPad Air (2020)

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте калъфа на мечтите си за Apple iPad Air 2020

За жалост Вие няма да бъдете единствените притежатели на този таблет. Ще Ви бъде трудно да се откроите от всички останали без помощта на допълнителен аксесоар. Можете да си харесате от вече подбраните ни калъфи или пък да бъдете напълно оригинални и да проектирате свой собствен калъф. Можете да направите това като отворите нашата апликация, изберете модела на устройството и качите изображението, което искате да бъде щампирано. След това можете да добавите текст, който допълнително да украси дизайна Ви. Откроете се от тълпата и бъдете различни с помощта на etuo.bg.

Защо да създадете калъф за таблета си?

Ние силно препоръчваме на всеки притежател на таблет да купи или създаде калъф, защото този аксесоар осигурява ефективна защита на устройството. Калъфът ще предпази таблета от най-различни механични наранявания различни по сила, така че устройството да запази вида и стойността си за възможно най-дълго време. А пък като проектирате напълно уникален калъф, в допълнение ще имате калъф, който перфектно пасва на стила и вкуса Ви. Проектиран от Вас калъф може и да бъде великолепен подарък за друго устройство, например таблета на Ваш близък. Качете любимо тяхно изображение и добавете сантиментален текст, който ще ги впечатли. Опциите са безбройни когато Вие станете дизайнера на калъфи.

Apple iPad Air 2020 – особености на модела

Apple iPad Air 2020 прави повече от компютър по по-прости и по-магически начини. А сега с повече функции и възможности е по-гъвкав от всякога. Използвайте Smart Keyboard Folio или прикрепете Magic Keyboard за отзивчиво писане и вграден тракпад. С A14 Bionic имате силата да оживите Вашите идеи. Заснемете 4K видео, след което го редактирайте направо в iPad Air 2020. Използвайте второто поколение Apple Pencil, за да рисувате и илюстрирате с динамични четки и фино засенчване. iPad Air 2020 е идеалният начин да поддържате връзка с Wi ‑ Fi и 4G LTE Advanced. Бъдете домакин на разговор с FaceTime, присъединяване към видеоконференция или стартирайте групов проект с приятели или съученици отвсякъде. Усъвършенстваните камери и микрофони поддържат лицата и гласовете кристално чисти.