CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Apple iPhone 12

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте свой уникален калъф

Омръзнало Ви е да притежавате смартфон, който не изглежда никак различен? Нашият уебсайт е подготвил семпла за използване апликация, която ще Ви помогне да създадете калъф, който не само ще пасне идеално по вкуса Ви, но и ще Ви открои от тълпата хора, притежаващи същия модел. Апликацията ни идва с интелигентен помощник, който ще Ви съветва през всяка една от стъпките, докато не проектирате идеалния калъф. От Вас единствено се изисква да стартирате апликацията, да качите изображението, което искате да бъде принтирано, и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Окроете се от другите и проектирайте своя мечтан калъф днес!

Предимствата от проектирането на калъф по вкуса Ви

Нека започнем като Ви уведомим защо въобще се нуждаете от калъф. Калъфът осигурява допълнителен слой защита на устройството Ви, което е изключително важно, в случаите когато го изпуснете или пък има възможността гърбът му да бъде надраскан. Калъфите, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и обещават да поемат шока от удара при падания и също така да предпазят ценните вътрешни компоненти на устройството. Ние разбираме, че вече подготвените от нас калъфни дизайни не винаги ще Ви харесат, затова възможността Вие да проектирате калъф Ви дава свободата да изберете дизайна на калъфа и той идеално да пасне на стила Ви. Създаването на калъф може и да бъде перфектния подарък за Ваш любим. Или пък можете да създадете калъф с логото на бизнеса Ви, така че допълнително да го рекламирате.

Apple iPhone 12 – характеристики на модела

През 2020г. компанията за първи път въвежда 5G поддръжка, което позволява на новите устройства да се свързват към 5G мрежи, които са много по-бързи от 4G LTE мрежите. Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията, за да компенсират 5G, което използва допълнителна батерия.Apple iPhone 12 5.4 ще бъде един от най-малките модели смартфони, който марката е пуснал от своя 4,7-инчов iPhone SE. Спрямо дизайн, смартфонът ще има значително препроектиране с метална рамка, подобна на рамката на iPhone 4 и iPad Pro.