CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Apple iPhone 12 Mini

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Apple iPhone 12 Mini – проектирайте оригинален калъф

Откроете се от тълпата хора, които имат същия модел смартфон като се възползвате от нашата невероятна опция да проектирате Ваш собствен калъф. Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от вече подготвени калъфи, но те не винаги ще допаднат на стила или вкуса на клиентите ни. Затова с цел да подкрепим Вашето креативно мислене Ние предлагаме лесна за използване апликация, която стъпка по стъпка ще Ви помогне да създадете уникален калъф. Вие единствено трябва да я стартирате, да качите избраното изображение и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Също така имаме интуитивен съветник, който ако се затрудните, ще Ви помогне и посъветва.

Защо да създам калъф за смартфона си?

Какъвто и да е калъф е великолепен подарък за всеки смартфон, защото той е изключително ефективен в неговото предпазване от най-различни механични наранявания. По този начин неговият вид ще бъде запазен и неговата оригинална стойност ще бъде непокътната, така че да можете да го препродадете или замените в бъдеще. А пък проектиран от Вас калъф ще помогне на смартфона Ви да бъде различен и да пасне идеално на Вашия индивидуален стил. Също така оригинално създаден калъф е може да бъде перфектен подарък за Ваш близък. Ако имате свой бизнес, можете да проектирате калъф с логото на компанията и по този начин да я рекламирате.

Apple iPhone 12 Mini – особености на модела

През 2020г. компанията за първи път въвежда 5G поддръжка, което позволява на новите устройства да се свързват към 5G мрежи, които са много по-бързи от 4G LTE мрежите. Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията, за да компенсират 5G, което използва допълнителна батерия. Този 5,4-инчов iPhone ще разполага с 4 GB RAM, 64, 128 или 128GB за съхранение и двойни задни камери. Дисплеят е 5,4-инчов OLED панел с разделителна способност 1080 x 2340.