CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Apple iPhone 12 Pro

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Apple iPhone 12 Pro – проектирайте свой уникален калъф

Искате да бъдете различни и да можете да различите смартфона си от милионите други, които изглеждат по същия начин? Нашият сайт предлага услугата да проектирате калъфа на мечтите си, с който ще можете да се откроите. От Вас се изисква единствено да стартирате апликацията, да качите желаното изображение и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Апликацията също така идва със съветник, който ще помогне с всяка стъпка, за да проектирате калъф, който да изглежда точно както си го представяте до последния детайл. Подарете на смартфона си перфектния подарък и го оборудвайте с калъф, който Вие специално сте проектирали за него.

Ползите от създаването на калъф

Като създадете калъф, не само че ще бъдете различни, но и ще осигурите нужната защита на смартфона, така че външният му вид да остане непокътнат и да бъде предпазен от надрасквания и друг вид механични наранявания. Възползвайки се от нашата апликация, Вие също така можете да проектирате калъф с любима снимка, който може да бъде идеален подарък за не само Вашия смартфон, но и за Ваш близък човек. Хората, притежаващи свой бизнес, могат да създадат калъф с логото на компанията, така че да бъде разпозната от всеки и с цел на допълнителна реклама на бизнеса.

Apple iPhone 12 Pro – особености на модела

Този 6.1-инчов iPhone ще разполага с 4 GB RAM, 128GB или 256GB за съхранение и двойни задни камери. Дисплеят е 6,1-инчов OLED панел с разделителна способност 2532x1170. През 2020г. компанията за първи път въвежда 5G поддръжка, което позволява на новите устройства да се свързват към 5G мрежи, които са много по-бързи от 4G LTE мрежите. Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията, за да компенсират 5G, което използва допълнителна батерия.