CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Archos

В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте уникален калъф за телефон Archos

„Wizard“ е нашето специално уеб приложение, чрез което можете да проектирате уникален калъф за Archos телефон, с който определено ще се откроите от тълпата. Онлайн апликацията е интуитивна и с нея се работи много лесно. Просто я стартирайте, след което добавете/качете ваша снимка или графика. Напаснете файла спрямо размерите на образеца за печат. В случай че желаете, можете да добавите и кратък текст – послание, мисъл или любима фраза. Прегледайте внимателно вашето творение, преди да изпратите заявка за отпечатването му. Ако крайният резултат ви удовлетворява, просто завършете поръчката. И това е всичко. Опитайте, много е лесно. Само с няколко клика сътворявате кейс за смартфон с къстамизиран дизайн – по ваш вкус и предпочитание.

Нужна ли е протекция за смартфон Archos?

Телефонте Archos са многофункционални устройства, които можете да използвате за разговори, снимане, игри, интернет, пазаруване и за какво ли още не. Тяхната разнообразна употреба определено е от полза, но и често създава предпоставки за възникване на различни механични повреди. Ето защо е препоръчително да се помисли за тяхното обезопасяване. За да сме ви полезни в това начинание, ние сме селектирали много качествени предпазни GSM аксесоари. Нашите защитни гърбове предотвратяват надраскване, замърсяване, ожулване и захабяване на апарата, дори поемат отчасти удара, получен при неволното му изпускане на земята. Нещо повече, с уеб апликацията Wizard можете да създадете дизайна на кейса за вашия смартфон.

Archos - кратка история на марката

Наименованието на марката произлиза от анаграмата на името на нейния основател Анри Крохас. Интересна подробност е, че на гръцки думата „archos“ означава учител. Компанията е основана през 80-те години на 20-ти век във Франция. От самото си създаване фирмата се ориентира към производство на мобилни устройства. Нейното продуктово портфолио включва различи модели таблети, смартфони, камери, аудио плейъри и дронове. Макар и не особено популярен, брандът има своите почитатели.