Персонализирани кейсове Asus

В наличност Свий

Сътворете дизайн за калъф на телефон Asus – кейс с ваша снимка, графика и текст

Имаме специално предложение за притежателите на телефони Asus – моля, разгледайте нашата иновативна уеб апликация „Wizard“. С нея можете сами да сътворите дизайна на калъфа за вашия смартфон. Ето какво трябва да направите, ако проявявате интерес към тази атрактивна опция/екстра. Отворете уеб приложението. Изберете модела на вашето мобилно устройство. Качете снимка или графика, която желаете да бъде отпечатана на гърба на аксесоара. Напаснете изображението спрямо размерите на примерния образец. По желание можете да добавите и кратък текст. Внимателно проверете вашето творение, преди да го пуснете заявка за принтиране. Ако сте удовлетворени от получения краен резултат, завършете поръчката. И така, в няколко лесни и интуитивни стъпки, можете да проектирате дизайн на кейса за вашия GSM.

Защо смартфоните Asus се нуждаят от защитни аксесоари?

Смартфоните Asus, подобно на останалите умни телефони, могат да служат за разнообразна употреба. С тях можете да провеждате разговори, да играете игри, да снимате, да пазарувате дори. А с множеството уеб апликации, е трудно да се изброят всичките им полезни функции. Подложени на ежедневна експлоатация телефоните са уязвими на различни механични повреди. Ето защо е добре да се подсигури тяхното обезопасяване. В etuo.bg можем да ви помогнем в това начинание – специално за вас сме подбрали висококачествени защитни аксесоари. С тяхна помощ успешно можете да предотвратите ожулвания, драскотини, замърсявания и счупване на вашия мобилен апарат.

Asus – кратка история на бранда

Asus (ASUSTeK Computer Inc.) е интернационална високотехнологична компания, създадена през 1990 година в Тайпе, Тайван. Интересна подробност е, че основателите на фирмата са бивши служители (компютърни инженери) в друга световноизвестна организация – ACER. Наименованието й произлиза от гръцката дума „Pegasus“ - крилатия кон от античната гръцка митология. В наши дни портфолиото на фирмата включва компютри, таблети, ноутбуци, смартфони, оптични устройства, видеокарти, дънни платки и други хайтек продукти.