CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Asus ROG Phone 3

В наличност Свий

Как да проектирам свой собствен кейс?

Омръзнало Ви е да търсите с часове наред перфектния кейс за своя телефон и искате Вие самите да проектирате кейс? Нашият онлайн магазин Ви предлага тази опция и процесът на проектиране е изключително лесен. Започнете като стартирате онлайн апликацията на сайта ни. След това изберете модела на мобилното Ви устройство. Оттук нататък всичко е във Вашите ръце и можете да създадете дизайна на мечтите си. Качете изображение или любима снимка. Подготвили сме и папка с изображения, ако случайно се нуждаете от допълнително въображение. Можете и да добавите текст, сантиментален надпис, а защо не и своите инициали към дизайна.

Защо да създам уникален калъф за своя Asus Rog Phone 3?

Първо нека уточним защо телефона Ви се нуждае от какъвто и да е калъф. С помощта на калъфа, телефонът Ви ефективно ще бъде защитен при най-различни механични наранявания. Също така ще си дадете спокойствието, че той няма случайно да бъде надраскан или повреден по време на Вашето ежедневие. А пък като създадете напълно оригинален кейс, Вие ще притежавате уникален аксесоар, който не само пасва идеално на модела телефон, но и на Вашия индивидуален стил. Проектиран от Вас калъф също може да бъде чудесен подарък за някой близък. Създайте дизайн с тяхно любимо животно или пък с Ваша снимка заедно.

Asus ROG Phone 3 – особености на модела

ROG Phone 3 е най-мощният игрален телефон, който използва най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G с модерни мобилни комуникационни възможности 5G, така че да предостави максимална цялостна производителност и супер гладко игрово изживяване.. Създаден, за да задоволи и най-хардкор геймъра, той има невероятен нов 144 Hz / 1 ms дисплей, който оставя конкуренцията изправена. Наред с подобрените функции като AirTrigger 3, ще намерите всичко, което сте харесали от предишното поколение, включително чудовищна батерия от 6000 mAh, уникалния дизайн на странично зареждане, двойни предни високоговорители и пълна гама от модулни аксесоари.